Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyelőre csak elmélkedek a dolgon, mert sokakkal ellentétben én nem szeretem ha a gépnek magasan van a segge.
De ez már tavaszig így marad.
Még a gáztartálynak kell egy okos helyet találni, mert most csak odakötöztem a fékfolyadék tartály mellé.
És Zolikának hívják.
Oké fiuk köszi a tanácsot!Mindig van mit tanulni!
Azt is csak nagyjából találta el, egy kicsit lötyög.
Még nekiállt nyüsszögni hogy az bizony 12-es furat. Erre megkérdem: mit gondol a csavart ami bele megy miért hagytam itt mintának? De mindegy, annyira nem veszélyes a helyzet.
Viszont az egyik távtartót amit a hátsókerékhez csináltattam, elbaszott. 1mm-rel szélesebb lett.
Szedhettem szét, mondjuk kicsit furcsállottam a dolgot hogy miért megy ilyen nehezen össze. Hétfőn viszem vissza hozzá, hogy szedjen le még egy kicsit belőle.
9
Ha még hosszabbat raksz be akkor ugyan lejjebb megy de sokkal "gyengébb" lesz a rugóstag az áttétel megváltozása miatt.
Sokkal jobban elő kell majd feszíteni a rugót és így is nagyon össze fog ülni két személy alatt. (viszont kényelmesen ringatósan fog rugózni)
Ne csak nekem hidd el hanem a többieknek is.
Hehe sikerült az esztergályosodnak pontos 12est csinálni biztos hatott a fenyegetésem. . . .
1 szárba ennyi olaj? okés vastag meg nem kicsi ,de akkor is.jól van hiszek neked én még nem csináltam Frézit.
A csontot a himbával együtt kaptam, csak eredeti lehet, mert a csavart meg sem bírtam lazítani rajta
De a himba teljesen más és máshogy áll, szóval nem lehet összehasonlítani a genesis-ével
Egyébként mindössze annyi gondom volt vele, hogy a himba vázban levő perselyét kicseréltem egy egyedileg esztergál darabra, ami 12mm-es furatú, és hosszabb egy kicsivel az eredetinél. Mivel az FZ-men nem szimering tömíti, hanem egy fajta gumírozott alátét volt alatta. Most a csap hosszabb lett a himbánál, erre rátettem két szimereinget, és jóság van
(remélem fél év múlva is ezt mondom erre a megoldásra)
Vazze én nem vagyok kalendárium mint te. De pl a Újpest kapusának a testvérének a lányának az öcse hány éves na?
Nem sok.
Én is sokalltam és kiröhögtem a többieket, de mikor fékeztem majdnem leharaptam a kormányt úgy lebukott előre. Hidd el 1 szárra van a mennyiség megadva.
Emréében most van az exupé (3GM jelzés a képen) ami már eleve hosszabb mint a régié.
Külön
Heló mindenki!A frézimet most újítgatom fel és az első telónál tartok a manuálja (német) 535ccm 10W olajat ír ,de arra nem tér ki (legalább is nem egyértelmű ,hogy ez a mennyiség a két szárra értendő vagy külön-külön.Lefordítva csak annyi ,hogy" a töltet 535ccm 10W teleszkóp olaj" .Őszintén szólva 1 szárba több mint fél liter olaj szerintem kicsit sok .Ha tud valaki valamilyen konkrétat kérem szóljon!Előre is köszi! (a motor 1989-es FZR 1000 EXUP)
exup alap csontja hosszabb mint a genesis alap csontja. Az igen.
nekem is (legalább is ami volt az FZR-ben), de ez hosszabb annál
az FZ-é a legrövidebb, aztán a 1000 Genesis, a leghosszabb az Exup-é,
köszi
nekem megvan a gyári genesis kutyacsont 15x nemtomekkora.
Nekem ez nem koncepció, szóval lehet majd kellene 150 feletti kutyacsont, nekem csak kisebbek vannak, de abból kér garnitúra is
Szép ez a motor baker !
Fasza lett nagyon. Jól felment a popsika.