Esetleg később visszatérhetünk rá, hogy a kartársnak pontosan milyen méretűek kellenek. De eredetit köszörültért nem cserélek. Meg úgy tűnik elég távol lakunk egymástól.
Egyébként meg szerintem ezzel nem kellene spórolni. Egy része biztos használható, csak máshova kell tenni.
Ennek még én is szedegettem a maradványait Taszáron.
Teli tanlkal, felszállás közben történ a gebasz, ami nincs ott az elégett. Az alu öntvényből kiégett a magnézium, középen szinte csak a réz vezetékek maradtakforrás
Á, veled nem lehet komolyan beszélni
Én itt próbálok informálódni, hátha lemaradtam valamiről Te meg a pofámba röhögsz.
Az lesz a vége, hogy jól megsértődök, és ezentúl nem fényképeket fogok a motor hátuljáról készíteni hanem szabadkézi rajzokat, és majd az alapján kell összeraknod.
Esetleg később visszatérhetünk rá, hogy a kartársnak pontosan milyen méretűek kellenek. De eredetit köszörültért nem cserélek.
Egyébként meg szerintem ezzel nem kellene spórolni. Egy része biztos használható, csak máshova kell tenni.
Ez olyan megható.
Teli tanlkal, felszállás közben történ a gebasz, ami nincs ott az elégett. Az alu öntvényből kiégett a magnézium, középen szinte csak a réz vezetékek maradtakforrás
mert nem látom
Először tényleg azt hittem hogy itt valami új dologról maradtam le.
De én is tudom hogy néz ki a hézagoló lapka
Én itt próbálok informálódni, hátha lemaradtam valamiről Te meg a pofámba röhögsz.
Az lesz a vége, hogy jól megsértődök, és ezentúl nem fényképeket fogok a motor hátuljáról készíteni hanem szabadkézi rajzokat, és majd az alapján kell összeraknod.