Na igen,az olcsóbb genesis-el megint ott volnék,ahol a part szakad.
Így alkatrészenként levezetve az egyazegyben ár tényleg jobban hangzik..erre is gyűjthetek.. +a bal első fékmunkahengeremen váll van és az néha (csak)megszorulást okoz.Azt is érdemes vna cserélnem.
Igen az eredeti villa kb 2-3 cm-rel keskenyebb, az 5,5"-os felni nem fér el benne. Meg a féknyereg rögzítése miatt lényegesen egyszerűbb a helyzet ha együtt van cserélve.
Ha nekiállsz osztani szorozni akkor nem is annyira drága egyben a cucc. Mert külön külön kb ennyi lenne:
felni: 15k
exup rugó:10k
féktárcsa: 10k (ez ugyanolyan mint az FZ)
féknyereg:10k
exup himba: 8k
lengővilla: 10k
Szóval egyenként megvásárolva többe lenne, és több lenne a tökölés vele. De lehet hogy a Genesis hátulja ennél olcsóbb lenne.
A lánckerék nem ugyanaz, azt venni kell másikat.
emre!Bocs,kicsit elbambultam.Köszönöm a gyors választ!Ezen az úton indulok el én is,erre is tippeltem,hogy egy FZR 1000 hátsó kerék kellene,de gondolom a villa is kelleni fog hozzá,hogy elférjen a kerék..
Szerintem esélytelen hogy bárki is 18"-os hátsófelnit keressen.
Ha csak nem a seggét zúzta szét a motornak, de akkor már vesz bele 17"-os cuccot.
Hidd el nem idegesíteni akarlak, mivel nekem is itt van amit az FZ-ből kiszedtem, de nem látok rá reális esélyt hogy el lehet adni.
Amikor nekiálltam keresgélni az átépítéshez a 18-as felni után is érdeklődtem, és annyi volt a bontókban mint a szemét, 5-10k között.
még keresem