Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt egy másik oldalon ugyanez a pofa, ott mintha több kép lett volna
még keresem
Fú köszi ugyan ez a bajom nekem is.
Nincs mit gyere nyugodtan sűrűbben is.
Ezt kerestem eddig
ajánlom figyelmetekbe
emre,PUPU!
Köszönöm a szíves együttműködést,a tanácsokat!
Remélem még beszélünk!
Minden jót kívánok Nektek!
Aha jó nagyon
Ábrusnak 600as 17es van bent.
Mondjuk egy fzr 600-é vagy mindegy?Bár az biztos,hogy a 600nak is van 18asa..
4,5 ös 17es elfér elvileg a genesisbe
Upsz..bocsánat.Jegyzem!
legalább is azt hiszem
Genesis is volt 17"-os hátsóval
Az enyémben is az van
Na igen,az olcsóbb genesis-el megint ott volnék,ahol a part szakad.
Így alkatrészenként levezetve az egyazegyben ár tényleg jobban hangzik..erre is gyűjthetek.. +a bal első fékmunkahengeremen váll van és az néha (csak)megszorulást okoz.Azt is érdemes vna cserélnem.
Igen az eredeti villa kb 2-3 cm-rel keskenyebb, az 5,5"-os felni nem fér el benne. Meg a féknyereg rögzítése miatt lényegesen egyszerűbb a helyzet ha együtt van cserélve.
Ha nekiállsz osztani szorozni akkor nem is annyira drága egyben a cucc. Mert külön külön kb ennyi lenne:
felni: 15k
exup rugó:10k
féktárcsa: 10k (ez ugyanolyan mint az FZ)
féknyereg:10k
exup himba: 8k
lengővilla: 10k
Szóval egyenként megvásárolva többe lenne, és több lenne a tökölés vele. De lehet hogy a Genesis hátulja ennél olcsóbb lenne.
A lánckerék nem ugyanaz, azt venni kell másikat.
Sugónál most kértem árajánlatot 45e mondtak cakk pakk azt nem tudom felnivel vagy anélkül e.
Kell mert énis itt szopok vele 5,5 ös 17es és nem fér be.
Aztamindenit!
De szép volna..!
Utánajárok,de szerintem én sem fogom megúszni olcsóbban..
emre!Bocs,kicsit elbambultam.Köszönöm a gyors választ!Ezen az úton indulok el én is,erre is tippeltem,hogy egy FZR 1000 hátsó kerék kellene,de gondolom a villa is kelleni fog hozzá,hogy elférjen a kerék..
Úgy például, hogy veszel egy kpl 1000-es Exup hátsó futóművet.
Ezt nekem annó 40-50k között adták volna.
Állítólag ez is egy az egyben belemegy.
Szóval azzal.Én is azon küszködök,hogy tudnék megszabadulni tőle és egy 17es kereket alá rakni..
18-as kerékkel?
Szerintem esélytelen hogy bárki is 18"-os hátsófelnit keressen.
Ha csak nem a seggét zúzta szét a motornak, de akkor már vesz bele 17"-os cuccot.
Hidd el nem idegesíteni akarlak, mivel nekem is itt van amit az FZ-ből kiszedtem, de nem látok rá reális esélyt hogy el lehet adni.
Amikor nekiálltam keresgélni az átépítéshez a 18-as felni után is érdeklődtem, és annyi volt a bontókban mint a szemét, 5-10k között.
Igen.Nagyon ritkán járok erre,de akkor volt egy kérés,hogy több oldalról is mutassam meg.Kicsit késve,de teljesítettem..
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a komplett hátsó futóművet?