Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom manapság milyen tápos legényeknek szervezik a tanfolyamot, én 92-ben decemberben tettem le a rutint.
Enduropale Touquet 2008 départ HoleshotUploaded by webamanu2. - Basketball, baseball, pro wrestling and more sports videos.
Sehogy hogy állna nincs vezetés idén . Majd tavasszal megcsinálom. Meg nem tudom mi lesz a melóhellyel lehet motorom se lesz addigra.
Jogsi hogy áll pupu?
Ábruskám gyere segítek neked edzeni és nem leszel kis dagi fiú.
Látszik hogy csak hétvégi motoros volt, a rendszámtartója
. . . én is toltam 1-2 napot ezzel nagyon régen
De milyen hangja van amikor a sotival lő
ÁÁÁÁÁ Ábrus nem csinálja meg a motorod nem szabad a cicákat bántani. . . .
szevasztok! Most lett lefújva a motorom... Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehet az ellen csinálna ha bele kapsz pl:(körömel) az idomba egyből lejön a festék. Soha se csináltam festést, azért nem vittem el szakemberhez mert valami csillagos árakon ajánlják. Fényezve, lakkozva még nem volt... Válaszokat város kösz
Na, ezzel lehet mindent csinálni...
jó reggelt !
Jó reggelt.
Fú már nagyon a végén
Ami kétszer annyiba fog kerülni, mintha lenne egy enduród, meg egy papirok nélküli pályagéped.
Azzal meg ne röhögtesd ki magad hogy ugyanazzal a vázzal mész terepen mint pályán.
ez a király http://blog.niot.net/blog-imag... hétvégén szétpályázod az agyad, egy fullos pályagéppel, hétfőn meg enduroval mész melóba, közben csak egy kittet vettél a gyári vashoz
Megyek TV-zni. Jó éjt mindenkinek.
Nincs nagyon semmi. Nem tudom mivel lekötni magam és unatkozom.
mizu?
Itt vannak.
Jó éjszakát. Megyek szunyálni.