Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hoolnap nézekrobeszt sállálállálááá
Ábrus elment dolgozni, körülnézett, majd úgy döntött hogy inkább hazajön, mert a fórumtársak gépe sokkal előbbre való.
Nekem van csak pénz most nem úgy van.
Lehet reggel is megyek dolgozni,még nem döntöttem el

én levágtam a gyáriról 1 csomó felesleges vackot 1 kg könnyebb lett a motorom. utaslábtartó felfogatás meg a csomagfelfogatást. Nem működik az idomos oldal és nem tudok keresgélni.
lehet. gyors, stabil, csak kicsi a kijelzö .
Hétközben nincs idöm,energiám épiteni
Ugyanúgy(sehogy)

Popsi hogy áll?
HAJRÁ PUPU!
Nem,ö teherautó soförködött sokáig(nyugdijas).Unokatestvérem,és egyik nagybátyám buszos.
Majd drukkolunk Pupu!
Nem Sanyi nincs korong a miénkbe, olyan mint 1 cilinder karima nélkül.
Nekem is remélem betelek a nagy A .
Ma hírt kaptam elvileg február 1 től beköltöznek valami nagyfilmel és akkor okosba kell a jogsit megcsinálnom vagy januárba elkezdem hogy csak a vezetés maradjon.
Tényleg van a családban kolléga? Csak nem Apud az ?
De a korongot szokták cserélgetni,azon van a méretjelzés nem? Lehet megint nem jól tudom?
Nekem is tervbe volt véve hogy megtelik,de ahogy öregedtem rá jöttem magamra is veszélyes vagyok nem akarok egy busznyi utast is magammal vinni az intenzivre vagy 2méterre a föld alá(vicceltem ).
Egyébként több buszos is van a családban,minden tiszteletem az övék,nagy felelösség .
Ha egy mobiltelefonon van wifi,akkor azzal elvileg lehet internetezni olyan helyen,ahol van szabad internet? És milyen minőségben lehet böngészni egy mobillal? Bocsi de elég farok vagyok hozzá.
de itt is csak korong van
Hű bakker! Milyen kincsek vannak ott!
Bi bi bííí! Az enyém teljesen tele van!
A hézagoló korong nem a kupak alatt van? Mert sztem ott lesz. Rohadtul drága a gyári, 2500-2800ft/db! Meg kell kérdezni Őket,hátha van Nekik ebből az olcsóbból is.
nagyvas
Amugy jó estét jó szurkolást!