én levágtam a gyáriról 1 csomó felesleges vackot 1 kg könnyebb lett a motorom. utaslábtartó felfogatás meg a csomagfelfogatást. Nem működik az idomos oldal és nem tudok keresgélni.
Nekem is remélem betelek a nagy A .
Ma hírt kaptam elvileg február 1 től beköltöznek valami nagyfilmel és akkor okosba kell a jogsit megcsinálnom vagy januárba elkezdem hogy csak a vezetés maradjon.
Nekem is tervbe volt véve hogy megtelik,de ahogy öregedtem rá jöttem magamra is veszélyes vagyok nem akarok egy busznyi utast is magammal vinni az intenzivre vagy 2méterre a föld alá(vicceltem ).
Egyébként több buszos is van a családban,minden tiszteletem az övék,nagy felelösség .
Ha egy mobiltelefonon van wifi,akkor azzal elvileg lehet internetezni olyan helyen,ahol van szabad internet? És milyen minőségben lehet böngészni egy mobillal? Bocsi de elég farok vagyok hozzá.
A hézagoló korong nem a kupak alatt van? Mert sztem ott lesz. Rohadtul drága a gyári, 2500-2800ft/db! Meg kell kérdezni Őket,hátha van Nekik ebből az olcsóbból is. nagyvas
én levágtam a gyáriról 1 csomó felesleges vackot 1 kg könnyebb lett a motorom. utaslábtartó felfogatás meg a csomagfelfogatást. Nem működik az idomos oldal és nem tudok keresgélni.
Popsi hogy áll?
Ma hírt kaptam elvileg február 1 től beköltöznek valami nagyfilmel és akkor okosba kell a jogsit megcsinálnom vagy januárba elkezdem hogy csak a vezetés maradjon.
Egyébként több buszos is van a családban,minden tiszteletem az övék,nagy felelösség
nagyvas