Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem olvastam vissza mielőtt írtam.Törleszt a tankos adósságod.
Hogy történt?
na ezek utan dontsek igazsagosan.
adjam robertgidanak,aki segitett szerezni szerezni nekem levegoszurot, v potinek,akinek tonkretettem a tankjat.nekem teljesen mind1 kinek adom,egyezzetek meg egymas kozott.
Az enyémből már kétszer ment ki ugyanabból a hengerből egymás után,szóval jöhet
miért nincs elég melód
Fel kéne vennem alkalmazottnak
http://youtu.be/3mayJWK8EYs
Potinak neki nincs pénze magamnak akartam de gondoltam nekem van rá keret venni 1 új sorozatot.
Nekem!
gyerkocok,akit erdekel: talaltam itthon 4db cr8e gyertyat.amikor iridiumra csereltem a 600-asban,akkor kerult ki.nem volt gondom veluk.akinek kell,ingyen es bermentve odaadom.csak a postakoltseget kell kifizetni.
rohadtul nem mind1! inkabb a segge csusszon ki,mert akkor kisebb serulesekkel meguszhatod.ha az elso kerek csuszik ki,meg a motor ala is kerulhetsz.a hatso kereknel altalaban lecsuszol a motorroles kulon uton folytatjatok az eleteteket.
de igen,es kesz,ez most egy szituacios feladat
Ja amúgy meg úgy megijedek hogy padlóféket nyomok és akkor meg a segge megy ki hát akkor nem mind1.
Nem kanyarodok gyorsan én a kormányt mozgatom nem döntök.
mit csinalsz ha hirtelen le kene lassitanod egy bedontott kanyarban?
motorfek= nem eleg
elsofek= azonnal kivagja alolad a motor
hatsofek= lassitas.

nem adam,itt most nem jatszik az,h felengedi fuggoleges helyzetben a motort,es ugy elsofek,mert eppen a kanyar kulso iven van,es mar a jobb laba surolja a korlatot.
Sűrített levegő
Mi lenne ha hátra fel se raknám a tárcsát és a féket úgyse használom és van úgyis jó kis erős motorfékem és nem kell aggódni a hézagolás miatt. .

Neem csak 1 rossz gondolat volt.
Most épp a szárítás megy:
(mentem melóba)
. . . .
Poti nyugodtan kuffanthatja egész éjjel a vörös bringát meg a kolléganőit, nem lesz víz a tankban.
A tárcsát ne adnám és fel se tenném mert életveszélyes repedt 3 helyen.
Ott folyott. be a zár mellett.
Ábrus "O" gyűrűt cserél:
csak a tárcsa egy 10-es, ha 15-ért eladod buktál rajta
inkább vedd le a gumit, azt add külön el 5-ért
de a tárcsának is le kell jönnie előbb-utóbb
szóval kitartás
Ja az azt hittem olaj pötty