szerintem egy jó kárpitos megoldja gondod csak venni kell bele vékony lapos mágnest amit varjon belé vagy az oldalán valami rögzitési pontot ki kell találni
sracok nem tudjatok veletlenul hogy hivjak azt a valamit,ami matrica,de megse az.a lenyeg,h vannak rajta betuk, szamok, piktogramok, stb, es ha azt satiroztad,akkor lenyomatot hagyott a feluleten.foleg taviranyitok lekopott szamait ujitottak fel. regi cucc,mar 10 eve nem lattam iylet,de nem is tudom hogy keressek ra.
és hol lehet csináltatni?
az a bajom hogy fehér a tankom oldala, a nadrágom meg fekete és kezdi megfogni vagy nem tom de szürkül be.már arra is gondoltam hogy átlátszó fóliát ragasztok oda.tank pad helyett is az van nekem.
rosszarcú, kopasz, borostás és mindig csúnyán nézek a szomszédokra(Kriszti szerint )
aki sose akkor megy el itthonról, amikor a rendes emberk járnak dolgozni..
égszakadás, földindulás, üvegcsörömpölés, puffanások..
a beépített szekrény egyik polca leszakadt, a rajta lévő elszabadult dolgok kinyititták az ajtaját:
2 üveg pezsgő, egy unicum, 2 üveg pálinka, némi petrol-éter és pár egyéb apróság kb 2m magasról zuhant az előtér járólapjára.
nem tört el egy sem!
csak 2 járólapból pattant ki kis darab...
kb 15 perce történt de még mindig remeg kezem lábam.
Kriszti szerencsére nincs itthon
a tanktáskám is szalagokkal van lefogatva.
http://www.alapkozpont.hu/shop...
az a bajom hogy fehér a tankom oldala, a nadrágom meg fekete és kezdi megfogni vagy nem tom de szürkül be.már arra is gondoltam hogy átlátszó fóliát ragasztok oda.tank pad helyett is az van nekem.
rosszarcú, kopasz, borostás és mindig csúnyán nézek a szomszédokra(Kriszti szerint
aki sose akkor megy el itthonról, amikor a rendes emberk járnak dolgozni..
ajaj meg kell változnom
ezért mondj egy imát!
vagy közömbösség, vagy félelem hogy mi történhetett?
csúnyán beparáztam:
égszakadás, földindulás, üvegcsörömpölés, puffanások..
a beépített szekrény egyik polca leszakadt, a rajta lévő elszabadult dolgok kinyititták az ajtaját:
2 üveg pezsgő, egy unicum, 2 üveg pálinka, némi petrol-éter és pár egyéb apróság kb 2m magasról zuhant az előtér járólapjára.
nem tört el egy sem!
csak 2 járólapból pattant ki kis darab...
kb 15 perce történt de még mindig remeg kezem lábam.
Kriszti szerencsére nincs itthon