Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus most jöttem fel a garázsból,hát nálunk dagonya van. Tiszta sár,és dzsuva az út. El akartam menni gurulni,de ilyen szarba nem hozom ki a kicsikémet!
Ne sajnáld, én se tudtam tempót menni
Csak nekitámasztottam a szerzeményem. Na milyen sztetek?
. . Köszi hogy kiállsz szerencsétlen sorsú motoros társaid mellett.
Látod itten volt a jó kis erőművem de nem kellett az se néked.
Megtaláltad amit kerestél?
Ha előbb szólsz akkor érdekelt volna a pc cucc és nem rakatok össze egy erőművet.
Ez nagyon nagyon csúnya volt
Mé sírsz, talán Te is oda voltál motorozni?

Tudom
Mi is kitaláltuk, hogy kerülünk 1et
Első gumi tök lapos, azt már nyáron is láttam, hogy veszti a nyomást. Pumpa. Akksi OK, AC kerreg, feltölt, nem kerreg, OK. Indítás: nem ind. Tologatás. Indul, jár tök szépen. Motorozás, 2 személlyel.
Hát az út nem az igazi, kicsit nyálkás, meg hideg is, gázra 1ből kapar a gép, 1-ben, 2-ben is, erősebb fékre az eleje is csúsz, úgyhogy nagy döntögetés nem volt. Azé jól esett egy pár kövéret ráncigálni neki.
Ezt se gondoltam volna, hogy januárban veretem
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Vezérlőpult-megjelenés és személyes beállítások-mappa beállításai-
Ott nem van. (az kell hogy kijelölés rámutatással, megnyitás egy kattintással)
Asztal jobb klikk személyre szabás egérmutatók módosítása és ott van a fülecske egérmutató beállításai
De be nem indúlt
Én meg tekertettem
A sokadik tekertetés után lőtt egy akkorát,hogy szilveszterkor nem igen hallottam olyan petárdát,rakétát
Hirtelen szabadult fel vagy 3 szor annyi adrenalin mint egy jó motorozás után
HÚDEBESZARTAM
A motoromnak a hülye gazdája még az ősszel leszedte a légszűrőházat,és hát ugye pakolt is,alá keveredett 1 fél zsák hagymának el is nyomta a gumit
Hát ez itt van pár km-re. Nincs messze,ha kell valami elmegyek érte.
Szasztok. Engem is visznek Izsákra MOTORRAL, és jön haza a Lábán a SÁÁÁÁÁRGA:
Sziasztok! Nagyon jót bringáztam ma. Egy 60km sikeredett,de nyakig érő sár,és víz borítja az utakat.Hűűű! Hogy sikerült kinézni a végére. De qrva jó volt.