Basszus most jöttem fel a garázsból,hát nálunk dagonya van. Tiszta sár,és dzsuva az út. El akartam menni gurulni,de ilyen szarba nem hozom ki a kicsikémet!
Mi is kitaláltuk, hogy kerülünk 1et
Első gumi tök lapos, azt már nyáron is láttam, hogy veszti a nyomást. Pumpa. Akksi OK, AC kerreg, feltölt, nem kerreg, OK. Indítás: nem ind. Tologatás. Indul, jár tök szépen. Motorozás, 2 személlyel.
Hát az út nem az igazi, kicsit nyálkás, meg hideg is, gázra 1ből kapar a gép, 1-ben, 2-ben is, erősebb fékre az eleje is csúsz, úgyhogy nagy döntögetés nem volt. Azé jól esett egy pár kövéret ráncigálni neki.
Ezt se gondoltam volna, hogy januárban veretem
Én meg tekertettem
A sokadik tekertetés után lőtt egy akkorát,hogy szilveszterkor nem igen hallottam olyan petárdát,rakétát
Hirtelen szabadult fel vagy 3 szor annyi adrenalin mint egy jó motorozás után
HÚDEBESZARTAM
Sziasztok! Nagyon jót bringáztam ma. Egy 60km sikeredett,de nyakig érő sár,és víz borítja az utakat.Hűűű! Hogy sikerült kinézni a végére. De qrva jó volt.
Tudom
Első gumi tök lapos, azt már nyáron is láttam, hogy veszti a nyomást. Pumpa. Akksi OK, AC kerreg, feltölt, nem kerreg, OK. Indítás: nem ind. Tologatás. Indul, jár tök szépen. Motorozás, 2 személlyel.
Hát az út nem az igazi, kicsit nyálkás, meg hideg is, gázra 1ből kapar a gép, 1-ben, 2-ben is, erősebb fékre az eleje is csúsz, úgyhogy nagy döntögetés nem volt. Azé jól esett egy pár kövéret ráncigálni neki.
Ezt se gondoltam volna, hogy januárban veretem
A sokadik tekertetés után lőtt egy akkorát,hogy szilveszterkor nem igen hallottam olyan petárdát,rakétát
Hirtelen szabadult fel vagy 3 szor annyi adrenalin mint egy jó motorozás után
HÚDEBESZARTAM