Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bekormányzáskor nem ér hozzá valami a plexihez? A fotó csalóka, azon úgy látom, igen.
nekem naygon bejön ez a magas kormány,vágott idom+ rövid plexi dizájn
Zsolti 1enlőre nem tudtam pénzt szerezni holnapra. .
Ájjjjjjjjjjjjjjjj.
srácok azokat a gyertyakábeleket biztos nem lehet megtoldani valami módon? Azt tudom hogy lehet bármilyen módon csak működjön is rendesen
Ejjj nem baj az majd szerzek 1 et. .
Gyerekek nagyon kényelmes lett a motor.
Ejj, régebben volt egy plexim, elcseréltem ülésre....
Jajj ez lemaradt.
1 tartalmas nap kicsit zenélgetve szerelgetve iszogatva. Azért plexivel jobban néz ki. Kő 1 plekó srácok hahó karcos lehet olcsón.
http://www.youtube.com/watch?v...

Most ezt hallgatom vagy 20x zsinórba motorszerelés közbe persze eredetiről.
. . . . .
A 250-es FZR méreteit nem ismerem. De lehet hogy az a felni simán belemegy az FZ villába.
Én egy FZR1000 Genesis hátulját pakoltam be, lengővillával együtt.
A felni távtartók, és a féknyereg kis átalakításra szorult. Ki kellet hézagolni, hogy a féktárcsa, és a lánckerék jó helyen legyen. A lengővilla egy az egyben belement. Az szinte kizárt hogy valamit ne kelljen igazítani rajta.
venni biztos
Ilyen kábelt lehet csinálni vagy venni?
persze.
egy külső rack-el.
én pl. csak a kábel részét használom.
Nem de hajnalba beugorhatsz ábrushoz és elhozhatod a blokkom és majd hónap végén kifizetem a benzint.
. De jó vicc volt. . . . . .
Rá... Csak lehet kijön belőle a füst. és ugye anélkül nem megy.
Holnap megyek a nagyfaluba. 10-re a nyugatiba kell menni.
Valaki nem lesz arra?
Szerintetek egy régi vinyót rá tudok kötni valahogy az usb-re?
Sziasztok. Sanyi van egy jó, meg egy rossz hírem.
1 jó: Voltam lefényképeztem.
1 rossz: Nem a te ótódra való 112 osztókörös, tehát nekem jó. Sajnálom. De itt a kép:
Szia EMRE!
Már biztos kérdeztem,de meg tudnád mondani,hogy az FZ-dbe konkrétan milyen felni került hátulra és hogy ez járt -e vmi átalakítással?Szerinted egy FZR250 17-es,3.50széles felni mindenféle alakítás nélkül is belemenne?
Ezt benéztem, ez vaskerék, de az Opelnek van ilyen - megtévesztésig alunak néz ki
Igen ilyenek mennek az omegához ezek tényleg faszák.
Ez meg bomba ár de már 2x linkeltem neked, de rá se baxtá.