Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 17es kerék is rövidít szerintem
szerintem ezzel rövidül az áttételed, nagyobbat fog gyorsulni
első gumid lehet, hogy kevésbé fog kopni
Húúúúúúúúúú télleg rétesfeszten motoroztunk.
Most nem a lánckereket szeretném megtudni az értem. A kerék kerék különbséget.
első lánckerék 17 volt most 16 van benne. Azt tudom hogy nyomatékosabb de kisebb a végsebessége de jobban gyorsul. Na de a 17es hátsó keréknél a 18 ellenében változik e valami?
t
tolem vette,en vitem fel neki,tehat kb 2 eve meg volt.
Csak 1 szorzás. ha pl. hátul 44 fogút 40re cserélsz, akkor 44/40=1.1-szeresével fog menni, tehát 100 helytt 110. Első lánckeréknél meg fordítva, de ott is így.
min nevetsz,te mar lattad,te vagy a tanum ra ja es kotelezo tanuskodnod,nincs semmilyen kizaro ok (haragban,perben rokonsagban nem allsz se a felperessel, se az alperessel)
a kisebb keréktől szerintem lassab lesz a gép. a 16 os elöl az kisebb mint az eredeti volt?
milyena f@ szállító a motorozási mód ?
ez Szakik akart lenni
Én is de nekem elég volna 1 lámpa +idom
nem,csak masnapos votlam
volt ket fatoku srac,aki azt hitte jol tud csocsozni,de lealaztuk oket nagoyn.erre az egyik bepoccent es ugy jatszott,mint vmi idegbeteg.annyit rangatta az asztalt,h a jatek vegere kb fel meterrel arrebb volt a kiindulasi ponttol. hazafele meg bevagtunk egy maffia hambit es csicsi.masnap reggel 8tol melo.
asszony kitett magaert. keszitett nekem tortat.tudni kell rolam,h elek-halok a bejgliert. es ezt kaptam. az egyik dios,a masik makos. aztan megneztuk az uvegtigris 3-at (geci jo film!veri az elso 2 reszt) a tobbi nem publikus
Szaki a hátsó kereket elvileg leáttételeztem azzal hogy kisebbre cseréltem, meg elöl 16os a lánckerekem akkor most hogy is vagyon?
Hát aki kellemesen akar motorozni annak igen de aki f@szállító módon annak nem. Én is eleinte elég lenne a 60le, de a sikondai kiruccanás óta másképp vélekedek.
Én már vittem is ótóval. Úgyhogy Potinak volt
Értem.
De van Fabia, meg Kinga. Ami ugye nyomós érv
A Potié is csak messiás szintű, mindenki hallott már róla, de senki se látta. Tisztára mint Colombó felesége
feleslegesen nagynak tartom.
volt RF600-om, és az átlaggal ellentétbe kisebbet vettem utána.
számomra elég 50-60 LE a kellemes motorozáshoz
motorom most nekem sincs (itthon)