első lánckerék 17 volt most 16 van benne. Azt tudom hogy nyomatékosabb de kisebb a végsebessége de jobban gyorsul. Na de a 17es hátsó keréknél a 18 ellenében változik e valami?
Csak 1 szorzás. ha pl. hátul 44 fogút 40re cserélsz, akkor 44/40=1.1-szeresével fog menni, tehát 100 helytt 110. Első lánckeréknél meg fordítva, de ott is így.
min nevetsz,te mar lattad,te vagy a tanum ra ja es kotelezo tanuskodnod,nincs semmilyen kizaro ok (haragban,perben rokonsagban nem allsz se a felperessel, se az alperessel)
nem,csak masnapos votlam
volt ket fatoku srac,aki azt hitte jol tud csocsozni,de lealaztuk oket nagoyn.erre az egyik bepoccent es ugy jatszott,mint vmi idegbeteg.annyit rangatta az asztalt,h a jatek vegere kb fel meterrel arrebb volt a kiindulasi ponttol. hazafele meg bevagtunk egy maffia hambit es csicsi.masnap reggel 8tol melo.
asszony kitett magaert. keszitett nekem tortat.tudni kell rolam,h elek-halok a bejgliert. es ezt kaptam. az egyik dios,a masik makos. aztan megneztuk az uvegtigris 3-at (geci jo film!veri az elso 2 reszt) a tobbi nem publikus
Hát aki kellemesen akar motorozni annak igen de aki f@szállító módon annak nem. Én is eleinte elég lenne a 60le, de a sikondai kiruccanás óta másképp vélekedek.
első gumid lehet, hogy kevésbé fog kopni
volt ket fatoku srac,aki azt hitte jol tud csocsozni,de lealaztuk oket nagoyn.erre az egyik bepoccent es ugy jatszott,mint vmi idegbeteg.annyit rangatta az asztalt,h a jatek vegere kb fel meterrel arrebb volt a kiindulasi ponttol. hazafele meg bevagtunk egy maffia hambit es csicsi.masnap reggel 8tol melo.
asszony kitett magaert. keszitett nekem tortat.tudni kell rolam,h elek-halok a bejgliert. es ezt kaptam. az egyik dios,a masik makos. aztan megneztuk az uvegtigris 3-at (geci jo film!veri az elso 2 reszt) a tobbi nem publikus
Ilyet szeretnék.
volt RF600-om, és az átlaggal ellentétbe kisebbet vettem utána.
számomra elég 50-60 LE a kellemes motorozáshoz