Csak vicceltem,
Igazából nekem első teló kellene, de nem szívesen teszek bele fordítottat, mert nem fog annyit fordulni a kormány. Két rossz 1000-es blokkra megint nincs szükségem, pláne nem egy exupra. Mert nem akarok az egész vezetéket, gyújtást lecserélni. A hátulja meg nekem úgy jó ahogy van. Szóval igazából ez csak egyben lenne jó, de úgy meg nem állok anyagilag.
Meg idén már nem csak szerelni akarom a gépet, hanem használni
is.
nekem tetszene csak ez nékem 350 km plusz vissza 350 és ha élöben mégsem stamol valami ? ha a blokk jó már megérte vagy az eleje egy komplet jó telot villahidakal kerékel nem veszel 100 alatt
Igazából nekem első teló kellene, de nem szívesen teszek bele fordítottat, mert nem fog annyit fordulni a kormány. Két rossz 1000-es blokkra megint nincs szükségem, pláne nem egy exupra. Mert nem akarok az egész vezetéket, gyújtást lecserélni. A hátulja meg nekem úgy jó ahogy van. Szóval igazából ez csak egyben lenne jó, de úgy meg nem állok anyagilag.
Meg idén már nem csak szerelni akarom a gépet, hanem használni
is.
Letöltöttem 1 hangátalakító progit. Már szórakozok 1 ideje szopatom a haverokat.
Csáó !
Valami vita okán nem épül meg már 5 éve.
Kéne egy lik egy 27 cm-es beton ajzatna.
A lényeg, hogy mindkettőt ugyanaz hajtja.
Mindkettőt Sanyi hajtja.
Mizu? Megyek Bómaxba, meg a Korába, meg a Tecsóba. Kell valami? mindenhonnak kell 1-1 valami.