Beindítottam Frét és pöccre elindult, pedig a tali óta nem ment.
Két perc járatás és pár gázhúzás, valamint a napsütés hatására világos lett hogy kelleni fog a sisak és a kabát is.
Nem én vagyok a kemény hanem a csonkok
Nem akarják az igazságot,megyek még 1 kört hőlégfújóval ,zsírral,lánggal,csirízzel,és megkeresem a nagy kalapácsot
assefelejcsükk el, hogy a duki mindig csalt a hengerűrtartalommal, és mikor a honda fasza tele lett, megcsinálta a vtr-t, és elpicsázta a gecibe, a saját pályáján a digókat a suzuki, meg elsőre csinált egy olyan erős és mellette TÉNYLEG megbízható gépet a TL személyében, mint a 998 legerősebb változata, tök azanos űrtartalom mellett
tényleg szar volt egy régi SBK magazinban egy angol kisöreg, aki minden japán gyárnak tuningolt SBK meg SSP blokkokat, még a VB csapatoknak is (éss igen, egy sufniban a GYÁRI hondákét pl , mikor mentek a gyárból, h megnézzék a varázsgyárat, kutatólaborokat, egy sufnit találtak, a blokkokat meg a ház padlásán, mer nem fért el mind a műhelyben ), tényleg minden motort csinált, még most is ha baráti felkérés érkezik, és mikor kérdezték, hogy ducatit hogyh nem csinált, kerek perec megmondta szó szerint ezt: azok túl gyengék, nem mert hozzájuk nyúlni.
amondó vagyok, hogy egy 848-ast elhoznék tartóstesztre, és elmondanám nektek mi a helyzet
Annyira nem lehet xar, mert a film szerint neki van a legtöbb superbájk győzelme GP1ben is elég jól hasított vele Stoner, idén meg a Doctore fogja alázni a konkurencijját
El se tudom képzelni, hogy a desmo-t hogy lehet rendesen beállítani - állítólag kevesen tudják.
A film jó volt, mutattak szerelést: középkorú molett munkásnő csapágyat odatesz, majd egy csövet rá, majd rábax kalapáccsal 1et ... és kész is a csapágy hézagolás, mehet tovább a szalag
Üdv mindenkinek! ugy ahogy mondod csereg zereg élöben hallgattam egy 916 ost és egy multistradát blokk közelségben és hát szerintem elégé idegesitö mi ne panaszkodjunk az FZR ekre
Amúgy jóregg.
Nem most keltem csak néztem a Csúcsmotorok Ducati részt (Discoveryn ment) teccenek eléggé, bár idegesít, hogy csörög-zörög, meg hogy 6milla.
A különbség (differencia) az egyenlőség ellentéte, különösen tárgyak esetében. Különbséget megállapítani csak valamilyen összehasonlítás vagy kategorizálás révén lehet. Mivel azonban a gyakorlatban ritkán lehetséges bármilyen tárgyak vagy dolgok teljes, minden részletre kiterjedő összehasonlítása, ezért általában csak a leginkább releváns vagy meghatározó jellemzők figyelembevételével állapítjuk meg az azonosságot vagy különbözőséget. A hasonló tárgyak csak csekélyebb megkülönböztető értékkel bíró jellemzőikben mutatnak eltérést.
a legnagyobb külöMbség nem ebben lakoz, hanem abban, hogy a csúszó rész átfedése nagyobb, így kevésbé feszül be, és merevebb is. És kevesebb a rugózatlan tömeg is valamivel.
Két perc járatás és pár gázhúzás, valamint a napsütés hatására világos lett hogy kelleni fog a sisak és a kabát is.
Nem akarják az igazságot,megyek még 1 kört hőlégfújóval ,zsírral,lánggal,csirízzel,és megkeresem a nagy kalapácsot
amondó vagyok, hogy egy 848-ast elhoznék tartóstesztre, és elmondanám nektek mi a helyzet
El se tudom képzelni, hogy a desmo-t hogy lehet rendesen beállítani - állítólag kevesen tudják.
A film jó volt, mutattak szerelést: középkorú molett munkásnő csapágyat odatesz, majd egy csövet rá, majd rábax kalapáccsal 1et ... és kész is a csapágy hézagolás, mehet tovább a szalag
Itt is kérdeztem a fórumon hogy kell-e valakinek 250-es alkatrész (a blokk kivételével mert azt vinnék egyben)
Nem most keltem csak néztem a Csúcsmotorok Ducati részt (Discoveryn ment) teccenek eléggé, bár idegesít, hogy csörög-zörög, meg hogy 6milla.
A különbség (differencia) az egyenlőség ellentéte, különösen tárgyak esetében. Különbséget megállapítani csak valamilyen összehasonlítás vagy kategorizálás révén lehet. Mivel azonban a gyakorlatban ritkán lehetséges bármilyen tárgyak vagy dolgok teljes, minden részletre kiterjedő összehasonlítása, ezért általában csak a leginkább releváns vagy meghatározó jellemzők figyelembevételével állapítjuk meg az azonosságot vagy különbözőséget. A hasonló tárgyak csak csekélyebb megkülönböztető értékkel bíró jellemzőikben mutatnak eltérést.