Régebben többet foglalkoztam azzal, hogy megpróbáltam olcsón venni és drágábban eladni cuccokat, miközben a jobb dolgokat megtartottam. De mostanában már alig, inkább csak hobbi, mert pénzkeresetnek elég gyenge lenne.
Persze, mert nem bírta megcsinálni biztos szidott vele együtt de nem kérhet pénzt, ha nem OK a meló. Így legalább eladott vmit, ott jött vissza az elbaxott idő árából.
Ez különben 1 ilyen szakma. Win installt csinálok 4ér, van, hogy 1 óra, és megy magától, van, hogy 1 dutánt xopok vele, mire megy annyira, hogy át tudjam adni. Szerencsére egyre kevesebbet hoznak ilyet javítani.
Majd akkor is kérdezd meg ha megtudod, hogy mennyiért veszi vissza, ha fejlesztésre fog kerülni.
Van mifelénk is ilyen bolt. Persze ha a boltosnak van egy motorja, ami véletlenül Ábrusnál tölti a telet bármi elképzelhető....
Nem, csak szerettem volna bele egy satás HDD-t (ami jó lesz az újba később) mert full tele van mindenem de nem voltak hajlandóak kommunikálni egymással. Tett bele a srác egy valamivel újabb satás alaplapot (valami használt) de azzal sem beszélgettek a vincseszterek (vindóz látta az újat de nem akarta kezelni) akkor jött az hogy pattintson össze valamit ami működik de olyan lapba amibe belemegy az X4 vagy az X6 is. (ezek úgy vannak itt hogy mondta, ha úgy érzem hogyha később bármelyik alkatrész nem felel meg akkor visszahozom és visszaveszi)
A csúcsot soha nem szabad megvenni,mert rohadtul drága,és két hónapmúlva megkapod 3/4-árért. Csak a sznob bu.ik veszik frissében a csúcsot. Legalábbis régen így volt.
Ja akkor jó. Egyébként nem vagyok képbe az új motyók árával,még leragadtam az Raedon 9600pro kártyánál,és az Athlon procinál. Utoljára ezekkel foglalkoztam.
Ez különben 1 ilyen szakma. Win installt csinálok 4ér, van, hogy 1 óra, és megy magától, van, hogy 1 dutánt xopok vele, mire megy annyira, hogy át tudjam adni. Szerencsére egyre kevesebbet hoznak ilyet javítani.
Van mifelénk is ilyen bolt. Persze ha a boltosnak van egy motorja, ami véletlenül Ábrusnál tölti a telet bármi elképzelhető....