Na itt vagyok, ma 4 órán keresztül úgy kellett pörögnöm, hogy nagyon elgondolkozom a dolgokon....1 mp szabad időm sem volt és ezt komolyan mondom nem csak úgy fellengősen. durvaság ez a köföcö...és mindezt ocsmány szar pénzért. Zsolti okosítsunk már valamit bazmeg. Ne kezdjél ilyen boros dologba mert HA nem jön be akkor kurva nagy szopó...manapság meg mi az ami bejön...
az a baj hogy nincs ehez értő szerelő ismerősöm a közelben, ha meg valami műhelybe vagy szervízbe viszem akkor meg a motor árát elkérik azért, hogy megcsinálják
Miniborbincészet. Ez a bibi. A love. Most sakkozom mi legyen, honnan meg hogyan.. De a bor az jó, most tesztelem. A savanyával is ezt csináltam, csak itt más a vevőkör.
Hát tőlem baromi messze laksz.
Meg kéne nézni hogy milyen színű vezetékek és hány lábú csatlakozók mennek fel a műszeregységhez és ezt megkommunikálni Gyulánkkal aki szívesen megnézi neked a sajátján mivel az is 500-as. Talán ez lenne a legegyszerűbb így kezdésnek.
Szakembert keress baszki
Vagy motor szerelőt, vagy autóvillamosság szerelőt.
Amennyire Te is értesz hozzá bármit mondhatunk neked. Írtam már, hogy nekem is motorszerelő (akinek volt is ilyen gépe már) mérte ki a vezetékeket. Ha van delej és nincs kábeltörés, akkor utána érdemes kipróbálni másik fordulatszámmérővel.
ok,akkor megrendelem a nagyot.a penz raer amikor megerkezik.bevallalod igy gari nelkul is?akksit meg nem rendeltem ebayrol,nem tudom miket kuldenek.a toltok jok szoktak lenni,mar 4et rendeltem,meg senki nem hozta vissza.te se:) de az akksi mas teszta.
Jó reggelt mindenkinek.