Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsolti tudod itt volt a klímás gyerek. Képzeld hazament és útközbe beszart neki is a generátor ez valami vudu dolog lehetett
hát, apám.. mi drót ott van, bárhol lehet ciki.. láttunk már csodákat régebbi motorokon.
Bort kéék forgalmazni, hotelek, boltok, kajáldák.............Night clubbok.
elektromos, de azért köszi az ötletet
Ráér, várok intézed? Pézet most kell?
még nem, mit kell rajta mérni?
nem vagyok nagy fordulatszammero guru,de ez elektronyos,v spiralos?mert ha spiralos,akkor nem lehet,h a blokkban ki van kopva a spiral helye,es emiatt hol hajtja hol nem?
ezer féle oka lehet multiméteres haver bemérte a drótokat?
megneztem par helyen, utangyartott itthon 20.000 felett.egy helyen talaltam 11.500+ faert. arat tekintve sztem megeri.ha te sokat hasznalod akksival,akkor sztem megeri az a kb 300Ft tobbletkoltseg a nagyobb akksiert.plane ha nem surgos,es tudsz varni par hetet a megerkezesig.ha surgos,akkor a kisebbet javaslom.
amúgy miféle dolog lenne ez?
kauciót?
Sziasztok!

A múltkor írtam hogy ugrál a fordulatszám mérőm, és jöttek is jó ötletek hogy mi lehet a baj. Azokat mind megnéztem és semmi.

Mint tudnillik az én motoromon FZ750-nek a műszerfala van. Tehát végül gondoltam, hogy valami nem egyezik ezért szereztem FZR600-ét. Ne ez meg már meg sem mozdul rajta. Az óra viszont jó mert a másik motoron működött.

Van valakinek még ötlete, hogy mi lehet a probléma?
200000ft kaukciót le kéne rakni. Így az árút el lehetne hozni, És utólag elszámolni.
nekem 7800mah-s van a nagyban
Dobjunk össze Sanyinak egy szobabiciklire. Azzal talán nem töri magát. Igaz elég magasan lakik.
Szerintem bontva sem jön ki olcsóbban.
Szerinted a nagyobb jobb, vagy elég a kicsi?
Szasztok. Találtam munkát. Visszahívtak a pincészetben itthon elbeszélgetésre
Csak van egy kis bibi
nna, mizu? hooolnappreggeeeel megyek a rencáméér
Köszi a jó hírt.
De jó lett volna a járókeret mert a bicajon is előre kell dőlni meg a frézin is.
Most akartam kispolski kockalámpát küldeni neki a járókeretre de akkor nem ha mankója van.
Fasza, örülök hogy a körülményekhez képest jól van.
Sziasztok!
Sanyi üdvözöl mindenkit!
Elég vidámnak tűnt a hangja, csütörtökön hazaengedik a mai állás szerint.
Nem unatkozik, már a harmadik kórteremben van (lehet, hogy ez a költöztetés már a gyógytorna része)
Kapott járókeretet, de a sportos testhelyzet miatt (túl alacsony volt neki) elvették tőle és mankója van most (xxl méretű), óvatosan terhelheti a lábát.
Csövet ma kivették belőle, kapott gipszet.

Amíg LÁBadozik, lehet, hogy meg kell járatnom majd a kockalámpás ezredest