nem vagyok nagy fordulatszammero guru,de ez elektronyos,v spiralos?mert ha spiralos,akkor nem lehet,h a blokkban ki van kopva a spiral helye,es emiatt hol hajtja hol nem?
megneztem par helyen, utangyartott itthon 20.000 felett.egy helyen talaltam 11.500+ faert. arat tekintve sztem megeri.ha te sokat hasznalod akksival,akkor sztem megeri az a kb 300Ft tobbletkoltseg a nagyobb akksiert.plane ha nem surgos,es tudsz varni par hetet a megerkezesig.ha surgos,akkor a kisebbet javaslom.
A múltkor írtam hogy ugrál a fordulatszám mérőm, és jöttek is jó ötletek hogy mi lehet a baj. Azokat mind megnéztem és semmi.
Mint tudnillik az én motoromon FZ750-nek a műszerfala van. Tehát végül gondoltam, hogy valami nem egyezik ezért szereztem FZR600-ét. Ne ez meg már meg sem mozdul rajta. Az óra viszont jó mert a másik motoron működött.
Van valakinek még ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszi a jó hírt.
De jó lett volna a járókeret mert a bicajon is előre kell dőlni meg a frézin is.
Most akartam kispolski kockalámpát küldeni neki a járókeretre de akkor nem ha mankója van.
Sziasztok!
Sanyi üdvözöl mindenkit!
Elég vidámnak tűnt a hangja, csütörtökön hazaengedik a mai állás szerint.
Nem unatkozik, már a harmadik kórteremben van (lehet, hogy ez a költöztetés már a gyógytorna része)
Kapott járókeretet, de a sportos testhelyzet miatt (túl alacsony volt neki) elvették tőle és mankója van most (xxl méretű), óvatosan terhelheti a lábát.
Csövet ma kivették belőle, kapott gipszet.
Amíg LÁBadozik, lehet, hogy meg kell járatnom majd a kockalámpás ezredest
http://youtu.be/nke6guBfJhk
A múltkor írtam hogy ugrál a fordulatszám mérőm, és jöttek is jó ötletek hogy mi lehet a baj. Azokat mind megnéztem és semmi.
Mint tudnillik az én motoromon FZ750-nek a műszerfala van. Tehát végül gondoltam, hogy valami nem egyezik ezért szereztem FZR600-ét. Ne ez meg már meg sem mozdul rajta. Az óra viszont jó mert a másik motoron működött.
Van valakinek még ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Szerinted a nagyobb jobb, vagy elég a kicsi?
Csak van egy kis bibi
De jó lett volna a járókeret mert a bicajon is előre kell dőlni meg a frézin is.
Most akartam kispolski kockalámpát küldeni neki a járókeretre de akkor nem ha mankója van.
Sanyi üdvözöl mindenkit!
Elég vidámnak tűnt a hangja, csütörtökön hazaengedik a mai állás szerint.
Nem unatkozik, már a harmadik kórteremben van (lehet, hogy ez a költöztetés már a gyógytorna része)
Kapott járókeretet, de a sportos testhelyzet miatt (túl alacsony volt neki) elvették tőle és mankója van most (xxl méretű), óvatosan terhelheti a lábát.
Csövet ma kivették belőle, kapott gipszet.
Amíg LÁBadozik, lehet, hogy meg kell járatnom majd a kockalámpás ezredest