Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bekesanyi lánya a PUPU menyasszonya és ő rendőr?
Sanyi, aki biciklizés közben eltörte a combcsontját és nemrég műtötték meg. Na neki van egy leánya, aki fiatal, és rendőr, és szőke, és
Terminátor Sanyi kedves leánya
Pupu menyasszonya. (Sanyi lánya)
csak Pupunak semmi szabadideje. Állandóan ottvan !
Az.
ki a csini rendőr?
Az egyik csini rendőrnek áll, a másik meg elmegy behajtónak az eonhoz. Hova süllyed ez az ország!
értem!jó irány fele jártam de pontosan nem tudtam!
Köszi!
hát legalább izgi a munkád és nem unalmas!
Az exup "szelep" a kipufogórendszerben a négy leömlő után található.
Az a feladata hogy alacsony fordulatszámon (kb 4000f/min-nél kezd nyitni) torlóellenállást képezzen a kipufogógáz útjában, ezzel alacsony fordulatszámon is nyomatékos marad a motor, majd nagyobb fordulatszámnál fokozatosan nyit és így szabad utat enged a kipufogógáznak. (röviden ennyi)
Külföldi barátaink látták bennem a sokszínű mindenre alkalmas embert és így spórolnak
Én vagyok 6ember főnöke kertész karbantartó forgatás felügyelő munkavédelmis és a takarítónak ebből a takarító nem én vagyok.
miért ott a segédmunkás is annyit keres mert akkor megyek oda melózni!(nem rád vonatkozik!)
Akkor nem 1 22éves motorom lenne hanem 1 harley amit az amcsi motorokba építettem volna
basszus. rossz helyre mennek a verőlegények.
értem.
komoly?
Bagolynak Ford szervize van.
Elbasztad oda jöhet keresgélni engem csodálkoznának és jól el is zavarnák. Mogyoród filmstúdió a becsületes melóhelyem.
értem.az gázas cég igaz?
akkor a csizma nem érdekes senkinek?
Pupu műszaki igazgató a Fóti filmgyárban !