amugy mekkora van most benne? biztos megeri azt boviteni?a fujikba nagyon nem bizom. felek,ha kiveszem a procit tobbe nem indul el,mert a chipsetet mar nem szoritja oda a kozos huto,v mitt'omen. veszelyes jatekok ezek lehet jobba najrsz,ha eladod,es veszel egy ujat,amiben akora proci van,amekkorat akarsz.rengeteg ingyenhitel van,ha csak ez a gond,neked meg biztos allasod...
link
jol latszik a kulonbseg. a bus szam es az FSB ter el. + az egyik 32 bites, a masik 64. ha lenyeges arkulonbseg van koztuk,akkor a T2350 eleg neked.az FSB-t nem fogod kihasznalni. viszonyitaskepp az enyem most 200-on megy,pedig tudna a 400-at is.semmi kulonbseg nincs a ketto kozott.laptopot meg amugy se hasznalunk jatekra
beszerzesi forras: vatera, ebay, prohardver, stb. ujonnan felesleges, a procikat (plane lapos procikat) ritkan nyirnak ki.ha gondolod ebayes rendelesben segitek.a vateran, prohardveren is tudok.
ez 1 fonttal dragabb,viszont nem 4400-as,hanem 5200mAh. elobbi 1 het alatt itt van,mert UKbol jon,utobbi 2-3 het alatt.ar kb 8000 pez 330-as fonttal szamolva.ha ennyit meger,akkor rendeljuk.ha nem,akkor szetbontjuk a regit,es megnezzuk felujithato-e olcsobbol. a gond az,h a garizas ezekre maceras...bar eredetire is fel evet adnak csak.
Feri bátyó,ha már laptopról volt szó,T2350,vagy T5600-as proci,mennyiért szerezhető be,és mi a különbség köztük.Ezekkel lehet fejleszteni az én Fujitsumat,csak nem tudom melyik volna a jobb közűlük.
epp ez az,az nem volt,ezert vagtak meg bezzegh ha miniszoknyaban,kivagott felsovel jelent volna meg,akkor tuti atenedtek volna
egyi kexem volt ugy,h miniszoknyaban ment vizsgazni. elmondta reszletesen az anyagot,szinte szorol szora, a tanar a vegen azt mondta,nem jo,ezt es ezt kihagyta. mondta a csaj,h epp 5 perce mondtam el.sztetek mire figyelt a tanar?
ha olyanok a cellak,akkor persze.de akkor az eredeti akksi se 17000, hanem 30. minden a cellaktol fugg,de azokrol meg akkor tudok nyilatkozni,ha tudom milyenek vannak benne.
amugy fogadj meg egy tanacsot,amig vmi mukodik,addig ne piszkald.csak azert,h tovabb menjen akksirol,a jo akksit nem szedjuk szet!majd ha tonkremegy,akkor erdemes.
Nem válaszolt a generátorkiemelő fórumtársunk de azért mondanám hogy ha ügyes és ki tudja venni az önindító összefogató csavarjait,(a két hosszút) akkor le tudja venni a szénkefék fedelét és úgy már kifér.
Ha nem akkor sem kell kivenni a blokkot hanem elég csak kicsit előrebillenteni és kifér. (alsó hosszú csavar marad, azon billen előre, a többit sajna ki kell venni)
Amikor mondtam nekik hogy:amikor Ausztráliában leszáll a gépetek akkor már majdnem otthon vagytok, akkor mosolyogva mondták hogy igen onnan Ausztráliától már csak 2000-2500km és otthon is vagyunk.
jol latszik a kulonbseg. a bus szam es az FSB ter el. + az egyik 32 bites, a masik 64. ha lenyeges arkulonbseg van koztuk,akkor a T2350 eleg neked.az FSB-t nem fogod kihasznalni. viszonyitaskepp az enyem most 200-on megy,pedig tudna a 400-at is.semmi kulonbseg nincs a ketto kozott.laptopot meg amugy se hasznalunk jatekra
beszerzesi forras: vatera, ebay, prohardver, stb. ujonnan felesleges, a procikat (plane lapos procikat) ritkan nyirnak ki.ha gondolod ebayes rendelesben segitek.a vateran, prohardveren is tudok.
http://cgi.ebay.co.uk/ASUS-A3-...
http://cgi.ebay.co.uk/BATTER
Y-...
ez 1 fonttal dragabb,viszont nem 4400-as,hanem 5200mAh. elobbi 1 het alatt itt van,mert UKbol jon,utobbi 2-3 het alatt.ar kb 8000 pez 330-as fonttal szamolva.ha ennyit meger,akkor rendeljuk.ha nem,akkor szetbontjuk a regit,es megnezzuk felujithato-e olcsobbol. a gond az,h a garizas ezekre maceras...bar eredetire is fel evet adnak csak.
egyi kexem volt ugy,h miniszoknyaban ment vizsgazni. elmondta reszletesen az anyagot,szinte szorol szora, a tanar a vegen azt mondta,nem jo,ezt es ezt kihagyta. mondta a csaj,h epp 5 perce mondtam el.sztetek mire figyelt a tanar?
mlas: ha van rá árad, monjad majd, érdekelne.
BAGOLY: a csizma nem is, de a ruha mindenképp érdekelne. Milyen, mekkora, mennyi? Nekem lenne
http://cgi.ebay.co.uk/battery-...
amugy fogadj meg egy tanacsot,amig vmi mukodik,addig ne piszkald.csak azert,h tovabb menjen akksirol,a jo akksit nem szedjuk szet!majd ha tonkremegy,akkor erdemes.
Ha nem akkor sem kell kivenni a blokkot hanem elég csak kicsit előrebillenteni és kifér. (alsó hosszú csavar marad, azon billen előre, a többit sajna ki kell venni)