Manus a kuplerájba: - Kérek egy ében fekete nőt.
-204-be fáradjon fel uram. Felmegy a pali, nem telik el öt perc jön is vissza.
- Nem tetszett a hölgy uram? Kérdi a madam.
- Á semmi gond, nem dugni jöttem. A nejem fekete csempét akar a fürdőszobába.
Azt néztem meg, hogy nézne ki piros fugával.
A kasszázós része megy már, meg a standard könyv felét is megtanultam, ezzel nem is igazán van gondom. Viszont a pár nappal ezelőtti meetingen elmondta a manager, hogy ezentúl kevesebben leszünk a műszakokba, nem lesz köztes, mert így határozott a főnökség. Ami azért nagyon jó mert azt jelenti, hogy akármennyien is jönnek be, egyedül kell kiszolgálnom. Ez 12-ig nem is gond, de délbe megjönnek az emberek és nem ritka a 100 fős tömeg. Egyedül pedig ezt nem lehet csinálni, lehetetlen! Ha nem kéne várni a húsokra, akkor is minimálisan 1 perc mire valakit kiszolgálok és akkor csak 1 szendvicset kért ami ott van már a csúszdába...tegnaptól lépett ez érvénybe, nem volt túl kellemes 15:30-23:00-ig úgy pörögni, hogy nem volt időm elmenni szünetre se. Mindezért kapok majd 4000 ft-ot kb.
Thomas: mindegyik KFC más és más ettem az Aréna plázába, hát többet se teszem...Nálunk mindig minden tiszta és fel van töltve minden. Erre nagyon oda kell figyelnünk, mert különben...
1: Baszd meg a zöld szigszalagod
2: Tescos szegélynyírót ne vegyél
Amúgy:
-204-be fáradjon fel uram. Felmegy a pali, nem telik el öt perc jön is vissza.
- Nem tetszett a hölgy uram? Kérdi a madam.
- Á semmi gond, nem dugni jöttem. A nejem fekete csempét akar a fürdőszobába.
Azt néztem meg, hogy nézne ki piros fugával.
én is egész nap játszok
A munkában elengedhetetlen. link
Thomas: mindegyik KFC más és más ettem az Aréna plázába, hát többet se teszem...Nálunk mindig minden tiszta és fel van töltve minden. Erre nagyon oda kell figyelnünk, mert különben...