Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, az a helyzet, hogy órabért akar adni az éttermes-limós pasas. nettó 750/h, bejelent valami négy órába (legalább tb-t nem magamnak kell fizatni), plusz ha limózok, ha beugrok pincérkedni, a borravaló is jár, napi kétszeri ingyen kaja alapban napi 10 óra körül lenne a meló, és én lennék a délelőtti, 9-tízóravagyhapörögazüzletamígkell és a meló még mindig az lenne, hogy a limó vezetése, plsz az elején futni pár kört, ügyfeleket szerezni meg az imperator étteremben napközben nincsen szintesemmi, így pl én nyitnék 9kor, ha betéved valaki kiszolgálom, ha többen jönnek, szóéok, h a másikból szaladjon át profi mit gondoltok?
Azt a teliberakott jó qrva mindenit. Ömlik a hó .
Postás megint lusta lesz lejönni a hó miatt.

Jó éjt.
engem kivéve, mert én most fekszek le
aztán ne kelljen sokat visszaolvasnom

jóccakát
Jó reggelt.
Tegnap de korán elment mindenki szuszókálni.
morgen
Nem attól függ, hogy cső-e, hanem attól, ki gyártja... nagy nehezen találtam butapesten alkatrészt, holnap megsoppingolom valszeg.
Jó éjt!
Jó kid kosármeccs volt a sport1-en. Pécs-Taranto (olasz bajnok) Hát persze hogy győzött a Pécs
2 milla
Ilyen kategóriában csöves erőlködők vannak.
Hol ide csapok, hol oda
Lassan viszont mék kussba, holnap megyek Pest Balkánba ( ), meg mingyá háuz.
Most épp 2 milla értékű erősítő kapcs rajzát tanulmányozom, van benne 6 db 600 Ft-os IC meg is építem, kis változtatással (mondjuk, pont attól lesz xarabb, de érdekel a dolog)
Nem bírt követni . . .
Olyan vagy mint a villám.
Nem olyan gyors, hanem olyan cikk-cakkos.
kimaradt a "néz" (nem néz ki jól)
nem bírt követni a keyboardom
Nah hali Pontban negyed4-kor végeztem mindennel eredetiség,kpm,okmánysáttöbbiii... Ugy,hogy JEEEAAHH
csak most a kassza...
Zener dióda
fesz. stab dióda
Milyen az a Z dióda?
A barna és fekete vezeték közé bekötsz egy 15V-os Z diódát,ha felmegy a feszültség csupán az hal meg,nem a műszer.