Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vín szar!
3 nap
Mivan?
Mert mibe kerül átrakni?
Nem bírom legyűrni a 6. sajtburgert padig mikor még fiatal voltam
Gyula nem tudtam most a homába menni vissza kellett érnem mert jönnek a csónakért. jövőhét vagy sajnos utána.
nekem gyárilag nincs
Az akku?Nekem gyárilag van olyan hosszú a két kábel,hogy mindegy milyet veszek,mindkettő átér a másik oldalra is!
3 éve voltam utoljára burger kingbe na most bementem el is hoztam 6db dupla sajtburgert most már biztos nem férek bele majd a kabátomba
Szar nekem nem jó voltam megnézni bal pozitivos
Én is megvettem reggel kiszedem a képed kiraktam a nyugatihoz aláírtam 1 köpés 10ft és most vettem 1 új R1est
Sőt,tudok rakott krumplit Pick módra,(a'la Gyula)is,húsimádóknak!
Az én rakott krumplim is híres ismerősök közt,persze van benne egy kis kolbász,rajta meg tejföl,sajt!Jó étvágyat!
Huhh!
Megjött végre a gyros!
Mostmár jól vagyok.
Nemsokára kész az ebéd! Kóbászos,tepsis krumpli. Micsoda éhenkórász vagyok! Basszus! Ez már gáz. Csak a kaja állandóan.
Tetszetős!
Jó vételnek tűnik Nekem bejövősek!
Nem szeretem a szőrös csirkét, így nem eszem a KFC-ben.
Burger King miatt voltunk ott, meg parkolni, mert át kellett menni az Allianz bankhoz.
Az összes mozgósítható pénzt magamhoz vettem, mert kicsit hó végére begyűlt a fizetnivaló.
Kell egy 10-es az egyik bizniszemhez + muszáj voltam megelőlegezni öcsémnek a golf műszakiját. 24 e Ft.

Ezek nemigazán voltak tervezve. BAlfasz 4 nappal a műszaki lejárta előtt szól, hogy mi van. De, azt is úgy kérdezi, hogy mivan ha most nem lesz leműszakizatva, és áltában lejár róla?
Lövésem sics mi van olyankor, de nem is akartam megvárni.
Így megoldottuk okosba.
Fék, futómű jó. Kasztni rohad, de azt leszarta a vizsgáztató. Ne ess ki alul, meg a küszöbök legyenek egybe, oszt csááá.
Még soha nem voltam KFC-ben,de a Mc Donalds-ban is talán 3x. Nem kedvelem az ilyen kajákat. De a tenyérnyi rántott húst azt igen! Azt pedig máshol adják.
Szia! Meló bejön? Azért már könnyebb ugye?
Szia Poti!
Mi a stájsz? Tegnap láttam a kollágidat a debreceni KFC-be.
Szevasztok. Mizu?
Asszem ismerős a téma,csak nálunk van hogy 3 csaj futkorászik így.