Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es egyeseknek eszuk...
ezert nincs a noknek farkuk
Igen ez így van,nem tart fent semmi felesleges izmot,amit nem használsz leépíti.
Azért érdekes az emberi test nem használsz valamidet és szinte el tünik a semmibe
Fel fogom éleszteni mindennkép,csak lehet vért fogok hugyozni.
Nálunk süt anap ezerel és fagy sincs
Szép napot! sajnos igy lesz mikor én összetörtem magam 1.5 honap mankó után kb fele vastagságura ment össze a comb izmom .Olyan volt mint egy virsli . Azt utána jön a neheze feléleszteni az izmokat
Motorhoz megvan lassan minden tavaszra,Olaj+szűrők. Az Omihoz is gyűjtögetem a cuccokat,és ha felépülök,akkor ki sem jövök az aknából 2 napig. Basszus! A doki tegnap azt mondta,hogy az izmok felére le fognak épülni,és 3 hónap a teljes terhelhetőség,hát nem valami jó hír. Addig totál befordulok az már tuti.Le akarok menni a garázsba!Áááááá segítség! Nem tudok állandóan feküdni,meg itt fent lenni a 3. emeleten. Bár minden nap erőltetem ,van amikor 2x is,de nincs meg maga a mozdulat sok esetben.
Sziasztok! Érdekes, Nálunk esett,de már süt a napocska.
Az biztos hogy nem 10-óra lesz,mert a maszek mindig alábeszél,de ha jatt is van,úgy már erősen meggondolandó!
Kérdezd potit mitszóna 750nettó+éttermi kajának, akár 10, akár 12 órában. :)
A használat előtt van a kiválasztás, és megvétel. :)
Király.
Én aszittem, hogy csak a moci lesz benne.
Jóóóó
Kimondva 10 óra, az nem kimondva, meg ha megy a buli inkább 12-14-nek látszik.
Oké, hogy órabér, de az embera 12. órában már qvára leszarja.
+ hulla fáradtan pénzzel kell bánni, és autót vezetni.
hááát.
Egyébként én vallom, hogy fiatalon kell dolgozni, mert öregen az ember már hiába kapálózik, úgyhogy.
ez mindenképpen jobban hangzik, mint a -10 fokban unatkozás és megfagyás egy pénzváltónál.
Itt is esik.
eloszor is gratula.
masodszor:
nem eros tulzas az a tartos teszt?mentel mar egyaltala nvele?
netto 150 havonta 10 oras muszakban. huzos. mi van ha osszetorod a limot?te fizeted?mert akkor nem eri meg...
Na mentem majd vok csá.
Igen választani kell kevés pénz nyugis meló(pénzváltó)
Több pénz egész napon gürizni (limoszakácsfelszolgólóbolvezetőtakarító)
Na mentem motorcsónakot azaz 8személyes kishajót karbantartani
(gida nem úgy) 3l sor 4 nagyon kemény hangja van 140le 120km/h Dunán lazán megy. Chrysler mercury motoros.
hehe
ja, jobb mint itt csak nehogy jöjjön, hogy jaj ádám maragymárben, meg még ezt kéne meg azt kéne, meg tudodd hát volt róla szó hogy néha (azt közbe nem néha lesz.. ki tudja) meg, hogy mennyi idő alatt akarják, h valami legyen a limóval úgyh közben pörgök a magánnyomozós témán, mer z jobb lé is, plusz időm is lenne edzeni, írni..
Az is pénz