Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked még a fejed teteje sem szőrös Te beszélsz Pupu?
mivel neked nincs. pelyhes
Gyula túl nyugodt ember. Esélytelen vele bajszot akasztani.
kire lehet fogadni?
Jól van na elhisszük miattam ne verekedjetek össze. Bunyóóó

Tééévedés!
Mindkét irányba tud áram folyni.
Záró irányú áram is van egy minimális, ha pedig elég nagy voltot adsz neki, mindenhogy vezet.
Miért büdös a hal ha egész nap fürdik?

miért szar a 30nm-es garzon lakás? mert ha fingsz mindenhol érzed!
Tudtam hogy pont te fogod ezt mondani lusta postás
család rendben, kutya rendben, gyerek nincs.amúgy meg borért!
És a trágya a fejeden landolt?
Pedig van antiparalel Led is,akárhogy fordítja az ember,mindig vílágít.Csak más-más színnel,mivel jelzési célokra készül,fehér Leddel ilyet nem tudok,pedig akkor nem kéne szenvedni vele.
Szevasz mizu család gyerek kutya rendben? És miért mész?
a ba nál is megoldódott mert megmozgattam a kábelt és működött.
chiao bambinó!
viszlát PUPU!
Én vagyok a leggyorsabb a világon.
A múltkor felmentem a tetőre leszartam, lefutottam felnéztem és láttam amikor behúzom a seggem.
Igen,a Led félvezető fényemittáló dióda,csak egyik irányban folyik rajta áram,és világít.T-foglalatoknál könnyű megfordítani,de BA-s foglalatnál ha már javított,vagy cserélt foglalat és nem középen van a + pólus,akkor forrasztani kell.
na most lepzeld el ugyanezt,amikor egy autonak a muszerfalat epited at.kicsereled a ledeket,visszapattintod a sorkapcsokat,majd nagyjabol a helyere igazitod, h lassad is,es akkor nem vilagit az 5bol 3.kiveszed,elfelejted,melyik nem vilagitod.talalomra megforditod,most mar 4 nem vilagit.es midnezt ugy,h a sorkapcsok csatlakoztatasahoz mindossze annyi hely van,h 2 ujjad beferjen. 2 v 3 sorcsatlakozo van egy muszerfalon.a legjobb az egeszben,h amikor 3-jara rakod be az egyseget,rajossz,h olyan hosszu a vezetek,h siman ki tudod emelni a csatlakozokkal egyutt. rav4 en igy szeretlek
Ha baj van senki sem verekszik olyan gyorsan mint ahogyan én futok
Akkor nem jött meg a lé. (volt itt)
t nélkül.
Nem azt kérdeztem hanem azt hogy jár e felétek postást.
Áááá! Kész a vacsi! Majd jövök.
Nyerő páros mi?