. . . .. .
leszedtem a nyerget ráálltam az oldalára és vízpumpa fogóval szépen semmi erővel kitekertem. csak azt nem értem ugyanezzel a fogóval miért nem lehetett a helyén megoldani ugyanezt.
a vicc az egeszben,h a faszi tok nyugodt volt.mosolyogtt,es megkoszonte,h megneztem. en mar tuti a falhoz csaptam volna a lapost,a macskat meg a daraloba. o meg semmi.nyugodt volt.komolyan irigyeltem a faszit ezert a turelemert. lenyugozo. amugy tanar:)
tul nagy feszt kap... ezek altalaban 12V-ra vannak kialakitva.a 14 voltnal mar vibralnak,lezarnak(nem egnek). tegyel be egy elotet ellenallast.ha nagyot raksz be,halvanyabban eg,de tuti jo lesz!
Kijön az. Nyereg le, munkahengerek ki, satuba be, csavar környezete hőlégfúvó, nemteszkós kulccsal 1 mozdulat (ütvecsavarozó lenne a legjobb)
Az újat nem kell annyira megtépni (aluba belerohad úgyis)
laptop:
behoztak egy macskapisilt lapost.akinek van macskaja sejti,mit jelent.irto budos,es maro. az alaplapi VGAt kinyirta.a lapos toshiba,kb 40-et er alaphangon.a faszi most vett bele 2Gb DDR1-es memot,es egy 320-as Pata vinyot.szamszerusitve kb meg 25-40ezret koltott ra.a laptop dobando.sztetek ideges volt?
minipe CDt neki.hdd regenerator,majd hdd tester.ha a kijavitott bad sectoroknal nem lassul be a testprogram,akkor nem fizikai bad volt,hanem logikai. magyarul a magnesezes az adott szektorban elgyengult,de ez javithato.ha belassul a kijavitott sectornal,akkor fizikai,dobando.
leszedtem a nyerget ráálltam az oldalára és vízpumpa fogóval szépen semmi erővel kitekertem. csak azt nem értem ugyanezzel a fogóval miért nem lehetett a helyén megoldani ugyanezt.