Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . .. .
leszedtem a nyerget ráálltam az oldalára és vízpumpa fogóval szépen semmi erővel kitekertem. csak azt nem értem ugyanezzel a fogóval miért nem lehetett a helyén megoldani ugyanezt.
Akkor majd kitalálom ki lehet még azt szedni szépen.
azt meg nem szabad
akkor kifúrom és 5ös helyett kap 1 6os at
tudom, azért én sem vennék
te majd azért fogsz venni mert beletöröd
nem bantotta:)
a vicc az egeszben,h a faszi tok nyugodt volt.mosolyogtt,es megkoszonte,h megneztem. en mar tuti a falhoz csaptam volna a lapost,a macskat meg a daraloba. o meg semmi.nyugodt volt.komolyan irigyeltem a faszit ezert a turelemert. lenyugozo. amugy tanar:)
tul nagy feszt kap... ezek altalaban 12V-ra vannak kialakitva.a 14 voltnal mar vibralnak,lezarnak(nem egnek). tegyel be egy elotet ellenallast.ha nagyot raksz be,halvanyabban eg,de tuti jo lesz!
itt a ho esik.
2009.07.14-e ota van fent a win7.minden tovabbi gond nelkul mukodik.faszantosan...
csak azért nem veszek nyerget mert nem jön ki 1 csavar.
ezek után szerintem az természetes
Akkor keress egy kis papírdobozt, az csak van...

és add fel postán Ábrusnak
jó akkor satu nincs légfuvó nincs uj nincs.... tovább?
Ráadásul még a macskája is megdöglött
Kijön az. Nyereg le, munkahengerek ki, satuba be, csavar környezete hőlégfúvó, nemteszkós kulccsal 1 mozdulat (ütvecsavarozó lenne a legjobb)
Az újat nem kell annyira megtépni (aluba belerohad úgyis)
Jó sztori.
laptop:
behoztak egy macskapisilt lapost.akinek van macskaja sejti,mit jelent.irto budos,es maro. az alaplapi VGAt kinyirta.a lapos toshiba,kb 40-et er alaphangon.a faszi most vett bele 2Gb DDR1-es memot,es egy 320-as Pata vinyot.szamszerusitve kb meg 25-40ezret koltott ra.a laptop dobando.sztetek ideges volt?
minipe CDt neki.hdd regenerator,majd hdd tester.ha a kijavitott bad sectoroknal nem lassul be a testprogram,akkor nem fizikai bad volt,hanem logikai. magyarul a magnesezes az adott szektorban elgyengult,de ez javithato.ha belassul a kijavitott sectornal,akkor fizikai,dobando.
Namost felfüggesztem a motorszerelést 1 ebéd erejéig nem tudom még mit eszek szinte semmi nincs itthon milánói fetasajtal jó párosítás lehet?