Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze napok óta zúg a jobb fülem és bedugul mindig el kéne menni dokihoz.
csavarlazító?
Ötleteket várok első féknyereg légtelenítésére ha be van rohadva a balos légtelenítő csavar mit lehet tenni? Meg se mozdul, már erőkar se segít.
A ringyóz pista szerint 1 fok van, és süt a nap.
ha kinézek a nap nem süt, úgyhogy már fenntartásaim vannak a hőmérsékletet illetően is.
Ha nem adnának 225 %-ot ilyenkor, tuti nem jövök ma be. Készen vagyok már ettől a héttől.
Nagyon jó időnek tűnik bentről, de kimentem és azért nem biztos, hogy felpattannék a frézire
Ha magasabb lennék, hosszabb lábakkal akkor simán csakilyenem lenne...de le se ér róla a lábam
ügyi legyél, szerelésről is jöhetnek képek ám
Baszod, fél 5-kor feküdtem le...minecraft-ot ismeri valaki?
és akarsz egyet?
Nem az enyém nekem nincs ilyen
Meghülyült megint a netem 2,5m/sec letöltési sebesség
Az egyik legjobb barátomé. 520i 24V 150Le. Ráadásul kegyetlenül megkímélt, babusgatott, szeretgetett állapotban.
A bömbölő milyen, kié? Az egyik legszebb autó volt a maga idejében (meg a legjobb ) ez volt az álmom!
Most nézem tagnap rácsöppent 1 kis aksisav a kezemre és megégette pedig 1ből lemostam.
ugyan ez van a ledes hátsóval is vibbrál villog kihagy
Ledes szarokat ne vegyetek a motoron sehová . beraktam a visszajelzőkhöz indítózás és elszállt az üresé kivesz visszarak jó.
Mennek vissza a sima T10esek.
Oké, semmi gond
Nem leszek Debrecenben.
Sziasztok!

Thomas! Ha Neked jó ma délután, akkor összefuthatnánk. Bocs, hogy a múltkor nem hívtalak, de meló volt. Egyébként 27-én kezdem a jogsit! :)
Okmányirodások szerint elég egyszerűen. Forgalmi, rendszám, törzskönyv van....
Ha papirolható, az nem tűnik rossznak érte.
2 kiló induló árral nyitok, Suzuki Dr 600-as, gusztustalan erős blokkal, 3-ba még röhögve keresztbe motorozható. Gondolkozom, hogy maradjon-e. Ha nem folyik érte vér a tulajdonjogi küzdelem közben akkor maradni fog. Elkótyavetyélni nem akarom