Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogkefe
Sanyi lánya majdnem tarkónlőtt engem mikor meghallotta.
Nem csak most de sose volt 17 éves korom óta motorozok
most neked nincs jogsid?
Gyerekek bajban vagyok .
Most néztem meg 4 motoros iskolát és csak márciustól indítanak tanfolyamokat.
És a folytatás
miről írtál tartós tesztet?
én egyszer voltam 2éve az Őrségben kocsival de megfogadtam hogy az idén motorral megyek!szép tájak, jó utak!és lehet hogy 3 napra.
köszi!jó kis túra!
hát elméletileg kedden itt lesz az enyém is!
hát én is szeretnék ilyen túrákat csinálni csak sok esetben sajna az anyagiak szabnak határt.
Nekem ez az egyik kedvencem igaz nem hegyes-dombos,de elég hosszú(~300km),jó időben biztos élvezetes lehet és 3 napra jól el lehet osztani.
namivan?
Szerintem ez nem teljesítmény. Ez csak egy kirándulás, volt időm rászánni az egész napot. Én nem szeretek itt a környékbe mászkálni.
Itt majdnem mindent ismerek, de a megyén túl meg alig jártam.
Ráadásul teljesen kényelmes tempóban toltam mivel igencsak szeretek nézelődni, és ezt 100-110 felett már nem lehet.
pénz számolva asszony verve jó!
Pedig az asszonyt most akartam elövenni,itt fekszik a fotelban el kéne fenekelni .
nálunk is jó a postás a boltban!bejön hangosan köszön vár egy kicsit majd ha megkínáljuk egy kis szeszel akkor "nagy nehezen" elfogadja majd lelép.
bár szerintem mostanában beteg lehet mert nem kér.
milyen lusta valaki?!
Nem de ez nem az asszony hibája hanem a köcsög postásoké. (gida ezt mos ne olvasd el te jó postás vagy)
és akkor is tolta
szép teljesítmény szép körút jó helyek!
Pupu nem ért oda a cucc?Bakker hétfön postára került azért péntekre illene megtenni azt a kemény 85km-t .
Ebböl a 14 szép helyböl 11már voltam,söt 6 helyet motorral minden szezonban látogatok .Idén megfogom nézni a Megyer-hegyi tengerszemet .
Az igen 538km