Ha valakinek van egy jó ügyvéd ismerőse szóljon már, mert a testem épp feljelenteni készül a lelkemet hűtlen kezelés vádjával, valamint külön veszélyességi pótlékért folyamodik. Esetleg csere megoldható, kisebb lökettérfogatúra, fiatalabb évjáratúra, ráfizetéssel.
Ja és a kipufogó tömítés és a láncfeszítő hiányában 1enlőre nem kapkodok most a fék az keddre kész mert vennem kell légtelenítő csavart.
Hétfőn veszek vizet fagyállót benzint és ha megjöttek a cuccok akkor röfi lesz
Te figyelj van 1 problémám amit elvileg csak te tudsz megoldani. Van a motornak azon része amibe ilyen gyorsan illó folyadékot töltenek, a tököd előtt van elvileg, Ádámnak a segge alatt. Na ennek a üzemanyagtanknak nevezett alkatrésznek ha lehet annak nevezni van az oldalán 2db ovális lyuk, amit gumikarikával béleltek ki hogy a hátsó oldalidomnak ha lehet annak nevezni, az elülső részén lévő pöcöknek a befogadására és stabil helyzetbentartására szolgáló alkatrésszel mi a helyzet?
Akkor felvilágosítanálak kedves fórum társ van 1 magyar film 3 részes. 1 ilyen kínai tigrisről szól amit a tv tetejére raknak dísznek, valami üvegtigris a neve. Abban van 1 büfés akinek tudod ilyen joga van just büfosz . Na ennek a büfésnek van 1 kicsit dinka barátja. Nem összekeverendő nagyra becsült fórumtársunkkal Sanyival a keresztnévrokonság miatt, na ő a király! én csak szerencsés hogy nem törtem bele.
Hétfőn veszek vizet fagyállót benzint és ha megjöttek a cuccok akkor röfi lesz
http://youtu.be/w9_w8CJXdpQ
PUPU a király