Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony mutass innen profit aki megtalálta a 4-5 között az üreset.
sziasztok
Uh. Amint megjön valamilyen pénzi, első utam az IMET-hez vezet majd.

A képeket meg lementettem, kuplung többi része biztosan nincs nálam, dio-t megkérdezem majd ha tudom. A kosarat holnap ha úgy alakul délelőtt lesz időm akkor megnézem mindenképp. Köszönöm
igaz, bocsánat
neked két üres is van a gépeden
és Pupu
pedig most már engem is nagyon érdekelne hogy mennyi féltégla fér el abban a dobozban
Te több vagy mint egy szakember. És ne is ellenkezz! Ezt már számtalanszor bizonyítottad.
Nem is állítottam még hasonlót sem.
Azt írtam:
"vannak akik nagyon vágják a témát, de néha csak azt hangoztatják hogy nem értenek hozzá."
Ezt ha gondolod cáfolhatod, de az előző pár hsz-edet figyelembe véve nem érdemes.
És mielőtt Böccy megkérdezné:
Nem tudom hogy mondtam-e már elégszer hogy én nem vagyok se szerviz se szerelő, tehát szakember sem.
A vonallal jelölt területen futnak a csapágy tűgörgői. (nem így kéne kinéznie annak amit otthon találsz)
Igen a az az enyém,
Köszi de közelről lehet nem ez lenne a véleményed.
Nekem sem voltak túl jó tapasztalataim a szervizekkel, ezért vittem el Kaposvárról Pécsre. Meg rengeteg segítséget, ötletet kaptam az átépítéskor az itteni FZR-esektől is. Vannak itt páran akik nagyon vágják a témát, de néha csak azt hangoztatják hogy nem értenek hozzá.

Ugye Ábrus?
Ilyen műszerem van,csak Sááárga!
Én sem ismerem.
Kis frissítő.
Az akksi teljes feltöltés csak simán állt két napot és:
Varázsgomba? Aki fahéjas mézes tejet iszik, az alkoholt csak a motortisztításhoz használja az nem ismeri a varázsgomba fogalmát.
Biztos peca volt ?Nem valami varázsgombázás
Szeva,
én saját magam szerelek mindent szervízkönyből és inkább csak tanácsokat kérek tapasztaltabb szerelőktől,(hál istennek nem bunkóskodtak idáig inkább segítőkészek voltak,de nem vinném el a paripát,ez javarészt az anyagiak miatt is van),mert a baráti körömben elég sok nemjó tapasztalatot gyűjtöttem szerelőkről és ezek persze nem kevés pénzekért pl:haver elvitte a 125ccm kis hondáját generálozni és szelep hézag állításkor vettük észre hogy nem feszítették vissza a vez.mű láncot 7000-et ment így vele,és stb....,a tanuló pénzt már kitapasztaltam az 1976-os CB500-om és pannoniákon.Persze a javítás sikeressége nagyon összefügg az anyagiaktól,mennyi van rá és mit tudsz kicserélni.Garázsom nekem van csak nem fűtött,ennek a levét iszom 4. napja.Amúgy a kék fz a tiéd?nagyon szép állapotban van!