Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem.akkor lehet hogy a szezon előtt befektetek ebbe is.bár ez nem volt betervezve.
új gumik, műszaki, olajcsere, most akkor még a telókban is meg nadrág.... és még el sem kezdődött a szezon!
Pont most ajánlottak egy végrehajtós 1000 gixxert 600ér, 2003as.

Ha valaki adna 400at az én motorkámért, már ülnék is át, pedig sose vótam gixer fan.
Van olcsóbb,és drágább is. Én még a kicsibe vettem 20W-et 1liter Motul 3700ft volt,ha jól emlékszem. Van occsóbért is.
ezzel egyetértek! a legszebb motor!
(lehet hogy elfogult vagyok? ez az álom motorom! )
3e körül van a kettőbe.
Nekem negyed ennyiért sem.
Addigra mindenképpen!
köszi a válaszokat!akkor lehet hogy az idén megcsináltatom.drága bele az olaj?
Ennyi pénzért nekem se.
lassan járj tovább érsz!tartja a közmondás!
de azért szezonra fel kell ám épülni!
Formára jó de nem kéne.
Mikor jársz erre árumintával?
istenem, de gyönyörű
Én 2 évente szoktam.
Azért kell mert a csúszóperselyek és a szimeringek kopnak és ez a lecsiszolódott por szépen megzabálja a csúszófelületeket, valamint az olajból idővel híg trutymós lötty lesz ami nem csillapít úgy mint feltöltéskor.
Köszi. Javulok,csak lassan. A garázs még mindig nagyon messze van. Ha nem a 3.-on laknék akkor talán. De így,várnom kell még.
me viz, kopadék, miegyéb elroncsa. kétévente le lehetne dobni (szerintem, de hol vagyok én az okosakhoz képest )
hogy vagyunk-hogy vagyunk?
én mióta meg van a motor egyszer sem cseréltem.(2 szezon óta)de mondjuk jók a szimeringek is mert nem folyik sehol sem.
Hát én 1 hónap alatt 2x cseréltem mert elbaszódott a simering de azóta nem ez kb 8hónapja volt
hát nem, ők nem hallottak a Lengyel-Magyar testvériségről.
Hát én a telóba sim kártyát meg az aksit szoktam cserélgetni olajat nem . .
Kancsó bírók! Nem nagyon csíptek bennünket.