Még garázs is van,és nem is messze a háztól. Kb 150 méter. Tök jó hely. Mondjuk egy családi ház az nagyon jólehet,de oda kell nem kevés biztonsági tartalék. Mert ugye,ha pl tető javítás,esetleg valami vizes meló falbontással. De hát akkor is nagy királyság egy saját házikó! Nekünk nagy falat lenne,nem tudnánk fent tartani. Meg aztán egyre kevesebben leszünk itthon. A nagylány már gyakorlatilag elment, hármunknak tökéletes. Ha a kicsi is kirepül,akkor meg már el is tévedünk benne.
Én szeretek itt lakni,nem vagyunk a város közepén,szépnek mondható a környék,nem zsúfolt. Az erkélyről a kis erdőt látom,és nem a szomszéd házat. Ez a régi uránvárosi városrész,még normális épületekkel,nagy tágas lépcsőházakkal,és nem egybeépült házakkal. Sok a zöldterület. Szép hely.
jófejek
jól fejen kéne vágni őket.
Értem én, hogy nehéz nekik, meg hogy annyi rossz történt az életükben, hogy belefásultak, de hogy ennyire leszarom módszerrel tolják, és ezt még a 23 éves öcsém is tolerálja, sőt támogatja.
Van nekem elég bajom. hiteltartozás, egyetem, havi 200+ órányi munka, meg időnként fusi meló hogy legyen miből tankolni majd a motort.
Néha kiakasztanak.
Nálunk az emeletes házban,egyénileg szabályozható központi fűtés leledzik,és nem nagyon van fűtve. Harmadik emeleten lakunk középen. Minden irányból fűtenek bennünket. Nálunk nem szokott 22 foknál melegebb lenni,nem is szeretem a hőséget. Ez pont jó 20-22 fok,és pólóban,és rövid gatyában nyomom.
igen én ezért nem veszek maszektol fát mert itt is van bőrük elkérni 2000-től még a 3200as határig is és akkor még meg sincs a mennyiség mert hiába hoz ő neked szállitot ha te nem látod a mérleget .Meg ha van ismerös akkor mért vennék onnan amugy az erdész ismerös is motoros van neki 2 is egy tura amivel tavasztol az erdőre is kijár
tudom.
anyámék 140 q fát tüzelnek el egy tél alatt, és nem bírom megmagyarázni nekik, hogy nem kell állandóan 28 fokot tartani. Most itt 22 fok van. Ugyan pulóverbe vagyok, de nem fázom.
A gáz baszott drága, úgy vettem tűzifát
Figyu, fizetek havonta kb7500-8000 Ft-ot gázra (kombi kazán) A balesetem után vettem 10 mázsa fát az volt 20 rugó, meg most jött meg a végszámla 27000,- Ft. És mindez egy 44nm-es lakásban. (és lehet még kell fát vennem)
Tavaly mikor annyit fát hoztam amennyi kellet tudtam télen spórolni. Igaz most itt az asszony a gyerekkel, egész nap fűteni kell.
Itt ráadásul az egyik erdészet beruházott egy nagyobbacska szecskázóba. Minden szar feldolgoznak, és fabrikettet préselnek belőle.
Ennyit arról, hogy az ember egy kis gally fával kihúzza telet.
És még éltek?
Gázcső nincs.
Vízcső van. 2 colos, de azt elviszik unokatestvéremék.
A lakásfelújításból nem maradt ki véletlen víz vagy gázcsöved?
Úgy kb sok sok méter ?
Síkpala?
jól fejen kéne vágni őket.
Értem én, hogy nehéz nekik, meg hogy annyi rossz történt az életükben, hogy belefásultak, de hogy ennyire leszarom módszerrel tolják, és ezt még a 23 éves öcsém is tolerálja, sőt támogatja.
Van nekem elég bajom. hiteltartozás, egyetem, havi 200+ órányi munka, meg időnként fusi meló hogy legyen miből tankolni majd a motort.
Néha kiakasztanak.
anyámék 140 q fát tüzelnek el egy tél alatt, és nem bírom megmagyarázni nekik, hogy nem kell állandóan 28 fokot tartani. Most itt 22 fok van. Ugyan pulóverbe vagyok, de nem fázom.
Figyu, fizetek havonta kb7500-8000 Ft-ot gázra (kombi kazán) A balesetem után vettem 10 mázsa fát az volt 20 rugó, meg most jött meg a végszámla 27000,- Ft. És mindez egy 44nm-es lakásban.
Tavaly mikor annyit fát hoztam amennyi kellet tudtam télen spórolni. Igaz most itt az asszony a gyerekkel, egész nap fűteni kell.
Ennyit arról, hogy az ember egy kis gally fával kihúzza telet.