azé ott is vannak variációk ízlés szerint... mert lehet hogy csak addig cumizza a dákót, míg már elájulsz az élvezettől, de lehet hogy kikötöz az asztalra, és könyékig megöklöz, miközben te a szájpecekkel fuldokolsz
Sanyi bááááá figyu máááá
Hallottam valami olyan izéről amit hát hogy is mondjam szóval olyan bicajkerékbe való akármi a külső és a belső gumi közzé teszik állítólag és attól nem lyukad ki és ez valami pár száz ft-os tétel.
Mi a tököm ez és tényleg van ilyen?
mondjuk, szeptember, októberben 6 ezer volt a melegvíz+fűtés, november 10enpár, a december volt ilyen huszonpár, most megint kevesebb lett, mert melegebb van ha nem kell már fűteni pedig nulla költség, akkor egy tizes lesz a minden
még jó ,hogy ennyire nincs dolgunk és ráérünk rosszabak vagyunk mint a vénkurvák pedig lenne dolgom ott kint és mivel kezd jobb idő lenni ott kint igy szerintem én találok is valami dolgot magamnak
Hallottam valami olyan izéről amit hát hogy is mondjam szóval olyan bicajkerékbe való akármi a külső és a belső gumi közzé teszik állítólag és attól nem lyukad ki és ez valami pár száz ft-os tétel.
Mi a tököm ez és tényleg van ilyen?
Hát egy évig!Az éves leolvasásnál most ennyi jött ki,és a tavalyinál is hasonló összeg
Ilyenkor szerencse, hogy vaságyastól vagy 60 kiló.
Asszony kikap a verdából gond nélkül.
Konvektoros fűtés
Állandó 20-huszonegykét fok
Vagy nem ezt kérdezted?