Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé ott is vannak variációk ízlés szerint... mert lehet hogy csak addig cumizza a dákót, míg már elájulsz az élvezettől, de lehet hogy kikötöz az asztalra, és könyékig megöklöz, miközben te a szájpecekkel fuldokolsz
Sanyi bááááá figyu máááá
Hallottam valami olyan izéről amit hát hogy is mondjam szóval olyan bicajkerékbe való akármi a külső és a belső gumi közzé teszik állítólag és attól nem lyukad ki és ez valami pár száz ft-os tétel.
Mi a tököm ez és tényleg van ilyen?
Igaz,de az nem rossz.
plusz 4 a víz
mondjuk, szeptember, októberben 6 ezer volt a melegvíz+fűtés, november 10enpár, a december volt ilyen huszonpár, most megint kevesebb lett, mert melegebb van ha nem kell már fűteni pedig nulla költség, akkor egy tizes lesz a minden
És megdugni amikor csak akar
Ja,de veszélye is van. Meg tud verni,ha akar.

Hát egy évig!Az éves leolvasásnál most ennyi jött ki,és a tavalyinál is hasonló összeg

Ilyenkor szerencse, hogy vaságyastól vagy 60 kiló.
Asszony kikap a verdából gond nélkül.
Gáz, fa vegyesben átlag havi 30. 20-22 fok. Ilyen hőmérsékletben még tudok aludni, melegebbe nem.
ebből az utsó dolog a legjobb amit felsoroltál enni szeretek én is
Csak kimásznék valahogy! Ha meg nem kiabálnék a Vicusnak,segítsen.
Semmi. A torna megvolt,délután még1X azt kész. Semmi tennivaló,hiába is lenne.
akkor segítek: mennyi ideif fűtesz a 140-ből?
Vezetni már bizti tudnál, csak kiszállni nem.
nekem kabátvásárlás van miával -.- moziba is mennék, meg unokatesómhoz a pizzázójába
Az klassz. Ha most ilyen messze lennék a garázstól,már a kocsiba biztos betűrtem volna magam,és illa-berek!
Fél méter vastagságú vályog fal
Konvektoros fűtés
Állandó 20-huszonegykét fok
Vagy nem ezt kérdezted?
még jó ,hogy ennyire nincs dolgunk és ráérünk rosszabak vagyunk mint a vénkurvák pedig lenne dolgom ott kint és mivel kezd jobb idő lenni ott kint igy szerintem én találok is valami dolgot magamnak
itt sincs messze. egy 30 cm-es fal, és kb. 5 cm vakolat választ el.
és akkor majd tartotok pucér szombatot
he? 140? hogy viszonyul ez a pénzösszeg az időhöz?