Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40
], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O4
0], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O40], , ,, , ,,,O
40], , ,, , ,,,O40], , ,, ,
attol felek ez mar a globalis felmelegedes
de ha veletlen tulzasba viszi,mar nem fog neki kelleni a motorja,mert az nem eleg trendi.en igenyt tartok ra!marmint a motorjara!
De az csak regionális hőemelkedést mutat,ott a környékükön . Jobban belegondolva én nem is akarok motorozni a hétvégén majd megvárom a természetes felmelegedést .
koszonom,de nicns szendvics,meg hotdog.egeszsegtelen
Asszem megvan a terv. Bakosi Pisti buzulással akarja felmelegíteni a hőmérséákletet, hogy alkalmas legyen motorozásra.
a hétvégére még jobban fel melegedés várható
Beveszünk téged is édes aztán meg jól beveszük
Sehogy állatkertet építgetek.
Mi a pöcs? Bemelegedés van az oldalon? mindenki nyájas, kedves, nyálas...Nem megszokott. Még jó hogy van az Ádám nekünk...
sztem a kozelgo valentin betett neki.v mar kezdodik a zombulas?lehet o az elso szamu zombi.de ha ilyen fajta zombik lesznek,akkor inkabb megolom magam.ez mar inkabb zombuzi.
és te drága hogy haladsz a motorral
sssziiia kicsi csacsi zicsi zacsi
Pupu valami gond van a billentyűzeteddel...hülyeségeket írkál
Szasztok csajok
A kulminációs megatender kiírás, vertikálisan zavarokat okozhat, a horizontális jövőképben
A Tegnap linkelt donor FZR 600 14.00-kor került fel az oladra. 22 óra mulva már új gazdája volt. Miskolcról értementek Szabolcsba azonnal. Ma 2x beszéltem vele, hogy naaa? Naaa? Elvitték!
5-ig dolgozok. Még értementem volna ma este. . . .
Kb a 6. regisztrációs nevem. Szerintem találó A hirdetések miatt több kell.
Halkan röhög