Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer itt egy bontos (nem nevezem meg) azt irta hogy ők nem adhatják oda fél áráért ! Szívesen meg kérdeném hogy mért nem Mert arra ne hívatkozanak hogy számlát kell adnijuk rola mert amit én vettem már bontostol alkatrészt nem kellet a számlát megöriznem mert nem kaptam Inkább szerintem kevés lenne a haszon és hama kifogyna a raktár = tehát kevés de sok haszon nekik nem jó
Milyen érdekes, a 600 is Mátészalkán volt
Lehet ott fzr fészekvan a közelbe?
Idei túra lehetőségek?
link
Most beszéltem vele, Mátészalkán van a gyerek. Streefighternek vette az ősszel, de lusta volt átépíteni és vett egy másikat amit már nem kell. Nem tudja milyen kód, kb 40.000 km, kicsit nehezen indul.
Már volt pár telefonja, a fele bontó.
én már felhívtam emre
holnap már ugy sem lesz iylen jó ki pihent napom megyünk az erdőre a kitermelt fáért egyszere jön egy Magnum, meg egy John Deere mind kettö 14m3 es platocskával mire megrakjuk szerintem elfáradunk. Azt utána ithon a helyére termelni Szerintem holnap nem leszek de gondolom nem fogtok hiányolni
bazzz az idomokat dobnám is át róla
Qrva messze van.... Meg nem olcsó, ne tudom mennyire eladható....
A kínaiak legalább elkelnek.
az hogy nem ovastá be délelött te kis kukika
deerbi deerbi
Hosszú történet, van most kilátásban 3. 2 kínai, meg egy derbi dxr.... Nem tom mi legyen
, , ,,, akó nem vagy a baátom
Ne mert még elbízza magát hogy milyen jó gyerek
Lesz qvad? Don
Arra céloztam, hogy még jó hogy van vki aki beköszön hogy mi van pöcsök. Mindenfajta meleghullám nélkül
Sőt már azt fontolgatták hogy betolják ha nem indul gombnyomásra
Is is ha sebességbe van be se indul
Rendben,elhiszem,nekem szerencsére nincs vele gondom.
és a mahesztit is üresbe akartátok tenni?
de az beindul, csak ha sebességbe teszed áll le teee
MIVAN?
Az Fzr-nek is van kapcsoló az oldaltámaszon,nem tudtad?Igaz,nekem is ki van kötve,
Ja 1 simson feldobozolva