ez mindg igy van a szerencse nem mellettünk van én is elgondolkodtam rajta de mivel holnap reggel fa hordás és az már bizti mire meg ráérnék ugy is elvisszik tehát utána meg már nem kell rajta idegesitenem magam
Méé kérdezel vissza?
Az érdekelne, hogy ilyen dromedár állatoknak való kvadot nézel, vagy gyerek kvadot.
Azzéé kérdem, mert én is szeretnék, és ha esetleg ócsójér valami nagyobbacska kínai csodát látnál qva olcsón valahol itt a messzi messzi keleten, akkor igazán racsíthatnál.
ÖÖöö tudod az úgy volt, hogy napközbe mikor letettem a telefont. . . ez akkor volt mikor említette az ezrest, jött egy tornáda, aztán meg a tornádóból lesett egy repülő. alig hogy felucsodtam elraboltak az ufók, és megzaklattak. Alighogy visszaértem a földre, jött az a földrengés, és. . . este is lett.
Tehát amint tudtam írtam, hogy mizu.
és simán felébredtem reggel, ettől kicsit féltem, annyira hozzászoktam a 9-9.30-as ébredésekhez
Na milyen volt az első nap?
Az érdekelne, hogy ilyen dromedár állatoknak való kvadot nézel, vagy gyerek kvadot.
Azzéé kérdem, mert én is szeretnék, és ha esetleg ócsójér valami nagyobbacska kínai csodát látnál qva olcsón valahol itt a messzi messzi keleten, akkor igazán racsíthatnál.
Tehát amint tudtam írtam, hogy mizu.
felkőő hívni, hátható ócsón adja.
Te nem ehecc ilyet. De ha arra járok, viszek a fagyóból. Meg tudod ott sütni?
Jobb mint a kájefcé