Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így nem tetszik ismersz már szerintem 1 kicsit. Az a vidin na az igen azért adnám a frézit szó nélkül.
De még megnézem hogy ha rakok rá 1 2m csövet akkor vissza tudom e hajlítani de tudod az az érdekes nem látni semmi eltorzulást hajlást csak a jobb térdem lejjebb esik lehet a balos van feljebb
Elég szar, de ha ilyet akarsz akkor ezt tegnap láttam éppen.
A + balost felraktam Zsoltinak a törött helyett, a jobbos meg nekem lett átalakítva a lejjebb tettekhez, a gyári meg le van zsírozva szükség esetére. (de meglátom mit tehetek )
150e+ 1 komplett blokk
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ erről csúsztam le tavaly ilyenkor fél ó vették meg előlem
Aha értem fogyó alkatrész
Az van de nincs.
Keress jobbos lábtartó konzolt is
20000 körül, eredeti rendelésre (1 nyereghez)
Nem kell hozzá felújító, jó lesz az.
Megyek összerakom P071 kuplungját. (meg keresek Zsoltinak féknyergeket)
Utálom az explolert
Hajaj,idén nekem is szét kell kapnom a két első nyerget,mert azok még nem voltak kipucolva,mióta megvettem.V alószínű betétcsere is javallott.
Mennyi hozzá a felújító mert a biker-world-be nincsen
ja, persze, az igazi férfiak meg Explorer böngészőt.
Akkor még nem fasza .
Azért nem írtam füvet mert az félreérthető.
Hát ilyen az amikor működik mindkét dugattyú. Évente célszerű megcsinálni. (az olajnak ehhez nincs köze)
Akkor lett fasza ha kézzel vissza tudod nyomni a dugattyút.
Azért nem volt 1 rossz ötlet hogy szétszedtem és kipucoltam a hátsó féknyerget lecseréltem az olajat. Sokkal finomabban nyomható és érezhetőbb a fékhatás.
Utálom a füvet és az alkoholon és az adrenalinon meg a motoron kívül minden tudatmódosítót utálok
m,
Ez igaz,sőt a tömege is,csak 21 paci hiányzik.