Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érte, csak nem akarhatom hogy ráfanyalodj a szénára. (szándékosan nem füvet írtam)
Én a nőkbe is a szélesebb csípővel rendelkezőt részesítem előnybe akkor már a motoromnak is legyen rendes fara
Az 500-as váza és futóműve meg ugyanaz.
Dehogy is mindig mindent megoldok 1 hétre való kajám van a szekrénybe mindíg. Azért mert pizzára nem telik attól még tudok mást enni
Nem a teljesítmény miatt kell a szélesebb gumi hanem a futóműgeometria (meg a látvány) miatt.
Én az enyémmel nem,mert 500-as lap külön nincs,a gépkönyv meg ugyanazt a gumit írja,mint a 600-hoz,pedig a teljesítményük közel sem egyforma.
Utána meg nincs pénzed pizzára.
Jeeeeee! Jól megkapta a hiéna eon!
De te mindig azt mondod hogy ráér majd ha lesz pénzed ez általában 1 hét múlva bekövetkezik 99%. . .
Gyulám én tisztába vagyok a méreteimmel
Gondolom az, hogy ha azt mondom hogy 20-a felni meg 28 volt a gumi akkor nem valószínű hogy meg szeretted volna venni. (mivel te magad mondtad akkoriban hogy pénzzel nem állsz jól)
Úgyis vennem kell hátra gumit 170est veszek rá
Nyugdijas nénike megkapja a nyugdiját. Előveszi a csekkjeit. Hat darab
van neki. Összeadja őket,

forintra megegyezik a nyugdija összegével. Gondolkodik, hogy most mit csináljon.

Megszámozza a csekkeket, elővesz egy dobókockát. Dob egyet, kettest
dob. Előveszi a kettes számú csekket, megnézi.

17.000.- Ft....... félreteszi. Újra dob. Hatos. Előveszi a hatos számú
csekket. 12.500.- Ft......... ezt is félretesz. A többi csekket

befizeti.

Két hét múlva kapja a felszólítást a szolgáltatóktól, hogy nem fizette
be határidőre a pénzt. Kérik, hogy 8 napon belül fizesse be a pénzt,
mert késedelmi kamatot számítanak fel.

Gondolkodik mit is csináljon.

Elővesz papirt, tollat, borítékot és két levelet ir.

Ez állt a levelekben:

Tisztelt Szolgáltató!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy ebben a hónapban sorsoláson vettek
rész, de sajnos nem nyertek.

Kérem próbálkozzanak a jövő hónapban is, hátha szerencsével járnak.

Sok sikert kiván Önöknek : egy magyar nyugdijas
Nem kell mert vettünk tv-t.
és mi tartott vissza hogy eladd gumistól . .
"De olyan szép a popsija"
Értem, csak nekem ez nem szempont hogy azért tegyek fel széles gumit hogy jól nézzen ki (de nehezebb legyen kezelni)
Nekem, mivel itt volt a 17-es felni próbaképpen beleraktam de megmondom neked ha nem lett volna, eszembe sem jutott volna venni.
Sőt továbbmegyek! Ha nem vettem volna meg rá az új gumit akkor simán eladtam volna neked távtartóstól mindenestől és visszatettem volna a 18-ast.
Megint Ábrusnál a pont,viheti a színestv-t!
http://www.bikez.com/motorcycl...
Jól van na! Csak cink vót
De olyan szép a popsija és ki akar döntögetni akkor nem pakoltam volna át a kormányt nyugisra amennyire kell ez fog dőlni
Linuxot azok használnak akik felhagytak a számítástechnikával.
Örülök is nagyon neki! Nekem már nem lesz másik,és nagyon fogok rá vigyázni.
Így is van! Irigyelnivaló Sándorunknak a motornak még ez a része is gyári állapotú. (nagyon helyes módon)
Mondtam már többször hogy nekem most 180-as van fent de a következő 160-as vagy max.170-es lesz.
Orfű felé!