Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Karburátor membrán javításra találtam egy nagyon frankó anyagot.http://www.xs11.com/forum/show...
http://www.modellhungaria.hu/p... remélem jó lesz.
Az iskolában:
- Na, gyerekek, melyik állat adja a tejet?
A gyerekek kórusban:
- A konyhás néni!
Na jóó reggelt.
reggel van a szívón van
kifupfogó
Ilyenbe voltam már a Donald Sutherland-nak hoztak ilyet és mikor este nem volt ott benéztünk.
Én ötletem volt .
Jobbulást kívánok neki papa .
Ábrusnét ma reggel a buszmegállóból (ment melóba) bevitte a mentő a kórházba. Remegett, nem kapott levegőt, a szívével van valami baj. (sok évvel ezelőtt volt már ilyen)
Most reggel hazajövés előtt egyből a kórházzal kezdtem de nem maradhattam sokáig mert látogatási tilalom van az influenzajárvány miatt. 11óra körül lehet érdeklődnöm hogy mi van vele. (bár amikor ott voltam akkor már jobban volt)
Arra gyanakszom hogy egy hónapja megint elkezdte nyomni a konditermet(mivel ismerem és állatmódon csinálja) ez sok volt neki.
Szívóoldalon.
Nincs itt senki?
Akkor megyek az erdőre.

Császtok!
Jósok szelep
Aszittem az ezres is16.
Furcsa nekem, hogy nem szimmetrikus a szívó és kipufogó oldal.
Melyik oldalon van + egy szelep?
Jó reggelt !
szelepszárszimeringeket is cseréd ki mert ott is sok olajat betud falni
Kizárt dolog! Ha már idáig eljutottam...
Eredetileg szelep-problémák (1-2 lehet cserés is lesz) és olajfogyasztás miatt. A dugattyúgyűrűket cserélem, ez már biztos, mivel kissé megkoptak, az olajlehúzónak szinte semmi rugalmassága nincs már... A henger viszont meglepően jó állapotú, semmi válla nincs, a dugattyúk is megfelelő méretűek! Ha már így szétkaptuk, gondoltam illene megnézni a váltót is, mivel a kettest kidobálta hirtelen gázadásra. Na ez még hátra van...
Nagyvonalakban ennyi.
nem adod ell a blokkot? , jólesz alaktrésznek
és mért is?
Sziasztok!
FZR barátommal kapcsolatunk új dimenzióba lépett.........én már belelátok a "lelkébe"...
Ez is jó, és ez ingyen van...
link
És miért ilyen drága?
Szerintem 5-ödét sem éri.
De bírnék egy ilyet....
link