Csak az izmok tűntek el a lábamról,de nagyon látványosan. Ezt mondta is a doki. Ez ezzel jár,és az lesz a kemény meló,hogy visszaszedjem. Addig nem enged dolgozni,amíg nem terhelem 100%-osan. Az pedig rohadt messze van.
Engem a műtét utáni nap ráállítottak a lábamra,igaz járókerettel. A gyógytornász már ezen a héten levitt,igaz én már múlt szombat óta lejárok. Ezen a héten már 1 mankóval kell gyakorolni,és pár lépés mankó nélkül. Azt a tornát, amit a gyógytornász csinál velem kb 2 alkalom után 10x-es mennyiségben fájdalom nélkül tudom csinálni. Én napjában 2x1 órát tornázom,és lejárok sétálgatni minimum 2 alkalommal 1 órát,és persze a 3. emeleten lakom,ahol nincs lift. Nem erőltetem meg,hagyom pihenni,csak rendkívül hamar regenerálódok. Ez talán a sok futásnak,bringának köszönhető.
Furcsa ez nekem. Engem nem engedtek ráállni 1,5 hónapig. És ezután jött az 1 mankó. . . .
Ugye ezt nem magadtól találtad ki, hogy röntgenre mankó nélkül mész? Ezt a doki, vagy a gyógytornász néni mondta, igaz?
SZépen süt a nap 4 fok. (baker majdnem megnéztem a vista oldalsávot, pedig az csak a melóhelyen van Túl sokat dolgozom. )
Remélem holnap is ilyen idő lesz, mert megyünk az erdőre fátcsinálni.
Nem kifejezetten híres gallyfa, viszont ingyen van.
Nem olvas a cd a kocsiban. Sajna így vettem. Érdemes vele foglalkozni,vagy gyűjtögessek egy másikra(JVC de csak sima cd). Valakitől hallottam,hogy meg lehet pucerálni a fejet. Csinált már ilyet valaki?
most mondjam milyen volt amikor a műtét után nagyjából éjfél körül elkezdett szabályosan folyni a vér a pofámból, amit nem köphettem ki, mert akkor ingereltem volna a sebet, így hát le kellett nyelnem...annak a következménye lett az 1 auchan-os zacskónyi vér...vagy azt amikor emiatt hajnali 2-kor az aznap már műtött ínyemet érzéstelenítés és minden nélkül varrta össze egy szadista öreg "nővér" ? az is álom volt..
Akkor elmesélem hogy milyen volt amikor a kezemben bent felejtett varratot a normál varratszedés után 3 héttel próbálták kipiszkálni. Egyrészt benőtte a seb, másrészt elindult a kilökődés, feldagadt, gennyedzett....nyami-nyami
Ugye ezt nem magadtól találtad ki, hogy röntgenre mankó nélkül mész? Ezt a doki, vagy a gyógytornász néni mondta, igaz?
Remélem holnap is ilyen idő lesz, mert megyünk az erdőre fátcsinálni.
Nem kifejezetten híres gallyfa, viszont ingyen van.
Jó reggelt!