Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az izmok tűntek el a lábamról,de nagyon látványosan. Ezt mondta is a doki. Ez ezzel jár,és az lesz a kemény meló,hogy visszaszedjem. Addig nem enged dolgozni,amíg nem terhelem 100%-osan. Az pedig rohadt messze van.
Engem a műtét utáni nap ráállítottak a lábamra,igaz járókerettel. A gyógytornász már ezen a héten levitt,igaz én már múlt szombat óta lejárok. Ezen a héten már 1 mankóval kell gyakorolni,és pár lépés mankó nélkül. Azt a tornát, amit a gyógytornász csinál velem kb 2 alkalom után 10x-es mennyiségben fájdalom nélkül tudom csinálni. Én napjában 2x1 órát tornázom,és lejárok sétálgatni minimum 2 alkalommal 1 órát,és persze a 3. emeleten lakom,ahol nincs lift. Nem erőltetem meg,hagyom pihenni,csak rendkívül hamar regenerálódok. Ez talán a sok futásnak,bringának köszönhető.
Furcsa ez nekem. Engem nem engedtek ráállni 1,5 hónapig. És ezután jött az 1 mankó. . . .
Ugye ezt nem magadtól találtad ki, hogy röntgenre mankó nélkül mész? Ezt a doki, vagy a gyógytornász néni mondta, igaz?
4 kör a lakásban mankó nélkül!Bár csoszizva. Már csak másfél hét a röntgenig,arra már saját lábon szeretnék menni.
Basszus! Ez eszembe sem jutott. És még van is transmitterem. Köszi!
SZépen süt a nap 4 fok. (baker majdnem megnéztem a vista oldalsávot, pedig az csak a melóhelyen van Túl sokat dolgozom. )
Remélem holnap is ilyen idő lesz, mert megyünk az erdőre fátcsinálni.
Nem kifejezetten híres gallyfa, viszont ingyen van.
Én személy szerint hagynám ezt, és mellé tennék egy FM transmittert. Máris mp3-at játsz.
a faszért kell nekem fórum olvasás közben reggelizni . . .
Jó reggelt!
Nem olvas a cd a kocsiban. Sajna így vettem. Érdemes vele foglalkozni,vagy gyűjtögessek egy másikra(JVC de csak sima cd). Valakitől hallottam,hogy meg lehet pucerálni a fejet. Csinált már ilyet valaki?
Sziasztok! Fúj a szél mint az állat! De legalább nem esik. Nincs hideg sem 8 fok.
Flémelünk gecciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ti mi a faszt csináltok már éjelre sem áll le a forum bákker
Reggelt Pupákok
Akkor megyek aludni.
Na viszlát
Jóóó reggelt
Jóóóóóóóóóóó reggelt!
most mondjam milyen volt amikor a műtét után nagyjából éjfél körül elkezdett szabályosan folyni a vér a pofámból, amit nem köphettem ki, mert akkor ingereltem volna a sebet, így hát le kellett nyelnem...annak a következménye lett az 1 auchan-os zacskónyi vér...vagy azt amikor emiatt hajnali 2-kor az aznap már műtött ínyemet érzéstelenítés és minden nélkül varrta össze egy szadista öreg "nővér" ? az is álom volt..
Akkor elmesélem hogy milyen volt amikor a kezemben bent felejtett varratot a normál varratszedés után 3 héttel próbálták kipiszkálni. Egyrészt benőtte a seb, másrészt elindult a kilökődés, feldagadt, gennyedzett....nyami-nyami
bizti lesz vidi
én azt imádtam, amikor kiműtötték a bölcsességfogamat és annak szedték ki a varrat-át. Kellemes volt nagyon...