Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább ez jó. Valami vidit - akár telósat - kerekítsél már majd a netre is ha beröffen a robesz. Érdekelne. Aztán meg legyen jó állapotba, mert Te fogsz ábrushoz levinni, amikor elhozom a kicsit
hát, egy varrat nem felszívódós volt, azt ma kiszedték, úgyh holnap fürcsizhetek naélkül, hogy szigetelgetném magam meg jön át spanom, beteszzük az akksit a mahesztibe, és megjáratjuk
az élet miatt...testileg, hogy vagy?
naa és ki miattttt?
hát, felemásan eddig, mert a 30 órából amit dolgoztam, 3-at foglalkoztam a limóval, a többiben az utcán "bedobóskodtam" az étterem előtt. úgyh, ez sem az a hely lesz, ahonnan nyugdíjba megyek
hangos, anyám had aludjon...így is szarul alszik szegény
mikró?
hogy vagy amúgy?
Király bizony, imádom. Csak gondolj bele, hogy kiveszed a hűtőből és úgy eszed meg...úgy azért nem olyan jóféle
hűűű bolognai? király!
nekem is a faszomat
Szóóval ábrus. 365 napból 3 olyan van amikor ki vagyok kapcsolva. Abból 1 azért, mert akkor SENKINEK nem vagyok elérhető, 2 meg azért mert vagyok annyira fasz, hogy nem töltöm fel ezt a szart...

Mindent írj fel légy szíves, mi mennyi volt, stb. Köszönöm. A kosár a vidi alapján nem lett sokkal jobb, de ha csak hangja van, de nem gázos akkor egyenlőre jó lesz így, köszönöm szépen.

Hajnali fél 2-kor hűtő hideg bolognai-t eszek
Na hazaértem. faszomat.
Pupunak előbb lesz meg a jogsi, mint hogy rendszámozod azt a szecskavágót, pedig Ő sem kapkodja el.
hooolnapp bedobjuk akksit a mahisztibe
Köszi.
Most project ütemezés van, de szólok.
Majd jelez ha érdekli
na jó.
ez a nap nekem nagyon hosszú volt.
Jóccakát
Olyannal én is toltam 4 napot. Raktam bele 840 km-t.
Kényelmes, jól megy. Bár az egy határozottan leharcolt példány volt. A bajuszkapcsolóról kattingatott rádió bejött.
mondjuk most valszeg nem ez az első amiért pénzt adsz
zsolti első fékek, hahó
Betegek, én bírom csak. Szerintem a pálinka teszi