Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehez rossz filmet talalni,amiben o is szerepel.a mimikaja elsoosztalyu.amit az az arcaval tud muvelni
Én az ősszes filmét imádom vagyis nagyobb részét
imadom ezt a filmet:) legalabb 10x lattam mar!a kedvencem a horgaszverseny,dobbant es ott a hal
Wifis, meg minden.
Sziasztok. Nos van ez az asus. Kinek mit ér?
Autóstöltő 1gb kártya, szar akksi. A kijelző karist nem befolyásolja a működést. Vissza kéék rá rakni a winmo 5-öt, mert a 6.1-el lassú. De múkodik. Nem továbbértékesítős.
én mindig a fejnél a csavart tekergettem. Asszem focus vagy mi. Utána egy darabig ment.
Köszi.
kicsi az esely,h megjavul.meg 10 evvel ezelott jatszottam ezt asztali gepekkel.1 honap utan ujra tonkrement.hamarabb veszel 1000Ft-t egy transzmittert,v 9990Ft-ert egy mp3-as auto radiot,amiben nincs cd.a cd/dvd mar amugy is elavult.jobb a kartyas/USBs radio(nincs mozgo alkatresz)
Lehet azért mert elvagdosták a szalagoknak egy részét,és az izmokba is belevagdostak,és ugye azok felszívódnak ilyenkor. Aztán lehet újraépíteni.
félelmetesen vékony lett a bal lábam,és főleg ott,ahol elvágták az izmot. A többi helyen is,de ott látványosan.
Üzemi baleset, a decemberi átlagbér 90%-a. Szerencsém volt,mert decemberben sokat voltam szabin,és még túlóráim is voltak. Nem kaptam kevesebbet mint amikor dolgoztam. + a biztosítások,de arról még nem tudok nyilatkozni,mert van Cséb extra,lakás,és van a szakszervezet által kötött baleset biztosítás. Ezeket csak most intézem.
Miután hagytak járni leültem az ágy szélére összezárt lábakkal egyszál boxerbe, és látványosan az egyik combon vékonyabb volt jóval. Ez még most is látszik picit, de már csak én látom. Más már nem látja meg a különbséget.
Na mondjuk az is igaz, hogy nem vittem túlzásba a tornát. Éppcsakhogy ne tapadjon le semmi. ha volt napi 20 perc sokat mondok. Lusta vagyok.
na, reboot, és egyből majd 3 mb..
faszom, benoymtam zenét youtube-on, aztán csak nem jön, ugrál mint geci.. nézem speedtesten, fél Mbiten vagyok minnyá újraindítom a modemet, hátha.. de mitől lehet?
az is lehet, hogy volt hatása, hogy 3 éve kórom óta edzek, és jópár évig napi 2-3-at csináltam mert igazából, mióta összetörtem magam a gyalogoson, nem edzek rendesen, csak hobbiszerűen, de ha lemegyek bunyóra, szinte midnent megcsinálok, meg nagyon sokminden megmaradt. szoktam is csodálkozni, azt mindig elhatározom, hogy újra keméynen edzeni fogok, csak ezek a genya melók mindig (de akkor sanyi miért épült le ilyen gyorsan? ő is mozgott eleget )
ja, hát te acélból vagy mint tudjuk

mondjuk nekem sem vékonyabb lett az alkarom, hanem sokkal gyengébb
ezt én sem teljesen értem.. nekem is egy hónapig úgy vlt, hogy csak úgy kellett csinálnom a mankók mellett, mintha járnék vele, de nem terhelhettem
nemsoká jön át pajtiim, és röffentjük a robeeeeszt
nekem soha nem fogytak le az izmai aaannnyira, hogy észrevettem volna pedig a nylít törésnél, egy hónapig egyáltalán nem terhelhettem, és nem sorvadt el
60 %
Azért nincs olyan nagyon messze meg se merem kérdezni, hogy ilyenkor, hogy van a fizu osztás
Mentem a garázsba! Majd jövök!