Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 napos fokozott ellenőrzés mától.
Leginkább kamion teherautó. de akit megállítanak személyautót is annak műszaki állapotát is ellenőrzik.
Olyasmi, üzletem meg szervizem volt, de már kifelé megyek belőle.
ejj de albakkeroltam az időt. nem haladtam semmit mióta írtam 2 ó múlva kész vok
aha értem. szóval akkor informatikus?
Próbálom elkerülni a számítógépek javítását... (de néha azért teszek kivételt)
Ezzel foglalkoztam 95 óta, és hát a hírnév
Feljebb léptem, most betanított munkát csináltam épp, állásban vagyok
nem baj majd a vörösbor megteszi a hatását a fehéren!
A garázs a föld alatt van 4km hosszú hogy lehessen hangoskodni a motorral
Akkor ti betegesek vagytok én vasárnap mentem 1 szál pulóverbe mert szétment a bőrkabátom cipzárja 13kmt nem gyengén 2 fokba és semmi bajom
Áhh nem jó, nincs garázs , és sok a fehér szín
Tudom, neked a teltebb jószágok jönnek be...
Hát a modell szakma ilyen, a csaj évekig atletizált, kb. 180 cm. Barátom lánya, de amióta "híres" elég keveset van itthon.

Biztonsági mentést? Persze, hisz olyan szépen kérte...
Köszi De tuti az idő a ludas, nem csak az idegeimet teszi tönkre Amúgy azért lettem beteg, mert múltkor elmentem kerülni egyet, azt csak egy farmer, meg egy dzseki volt rajtam, nem akartam messze menni, nem is mentem, csak az volt a baj ,hogy nem is 50el mentem Aztán nyekk, beteg lettem...
Úgy gondoltam a következő tali helyszíne is megvan. A nyaralómba lesz ha nektek megfelel
link
az nem jó mert attól nem fogy le. neked meg jobbulást!
Látom már.
Gondolom teljes adatmentést csinálsz a winyóról. (egyébként nem tetszik )
Gyere, köhögök egyet neked Ezen a héten még nem voltam suliba, doki kiirt erre a hétre...,legalább tegnap tudtam melózni influenza szerű valami
Kancsal
Sziasztok
Ez nem igaz.
és mivel is foglalkozol?
Ki ez?
igyál 1 dl étolajat egyből rád jön a fosás!
és itthagyta a nótbukját (nektek, tájékozatlanoknak elárulom, hogy ez még a sexnél is bizalmasabb viszony )
Nemzetközi modell, 22 éves, most jött japóból haza 2 7re.