Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaziból mindegyik cucc tökjó, HA jó...
hopp, túl nagyok lettek a képek
sziasztok. figyeljétek mik vannak mától a LIDL-be. A kesztyűre és a tanktáskára bólintanék ha TI is azt mondjátok, hogy lehet jó. A gerincvédő is jó lehet akinek nincs!
Köszi!
Igen, többen említették hogy képtelenek voltak veled megegyezni.
ááá 1:22-nél az a gyönyörű szétesikszer
Ilyenekkel elvből nem foglalkozok, mert veled ellentétben én nem szeretek szerelmes leveleket kapni
Igen Én árultam. De túlságosan a szívemhez nőtt. Meg ennyi pénzért ilyen megbízható motort úgysem találok másikat, úgyhogy nem adtam el mégsem.
Éppen van hozzá: FZ 400 service manual
Csak regisztrálós az oldal.
Nem ez elbasztam
EZZZZZZZZ
http://youtu.be/t5c_MYLDV-w
Vicceltem . . . .
Ma ilyen vicces kedvembe leszek nagyon . . .
Ó már veszem is meg meg az ülést is. 20 ba elhozom a 2 őt is ki is hozza :D . . tudom nem vagyok zsolti de még mielött kiraktad már zsíroztam a dolgot
Sajnos a képből semmit nem látok, de majd ha olyan idő lesz hogy tudok szerelni megnézem miről van szó.
Viszont nagyon hálás lennék, ha addigra legalább a gumi gyűrűk meglennének. Mivel nagy valószínűséggel azokkal van a gond. Ugyanis egy alkalommal eggyel több csavart lazítottam ki a kelleténél,lemozdult a szivattyú és folyni kezdett a víz. Természetesen visszaszorítottam, de még mindig csöpög egy kicsit.
Ő az! Van telefon is.

FZR 1000 bontás
Ha az összeillesztésnél,akkor a gumigyűrű,de ha a belső ház alján a blokk felöl alul van egy furat erre az eshetőségre,akkor a tömbszelence. A 3 -as gumigyűrű,és a ház között van egy furat. Az arra van,hogy a víz ki tudjon folyni,ha ereszt a tömbszelence,és ne folyjon át a csapágyhoz,meg a blokkba.
én is csak FZR400-ast találtam link
egy kicsit ereszt a víz, olaj nem jön ki
szerintem csak a gumi gyűrűk kellenek
Varga István e-mail:nobody19@freemail.hu

Ő bont egy ezres fzr-t! Kérdezd meg!
Konkrétan milyen motyó kell Neked a vízpumpához? Ereszti a vizet? Vagy az olaj jön ki a kis furaton? Mert csapágy az van 270ft-1600ft-ig,és a szimeringis 300ft körül volt. Amit nehéz ügy,az a tömbszelence.
A gumigyűrű meg nem profil,azt meg lehet csináltatni,csak kell a régi a hossza,és az tmérő miatt.150ft volt.
1000 hála érik már az a doboz fánk . .
Aha gondolkodom rajta vagy bontó és ha pl 1000ft/ db akkor jó ha 2000 akkor még meggondolandó afelett őrültség.
Majd leveszem a méreteket,lefotózom,és elküldöm. Oks