Nézd el nekem hogy melóba indulásom előtt öt perccel csak ennyi biztatót tudtam írni.
Ma írtam valamit de az meg úgy látom neked kevés, pedig tökéletesen összefoglalja a lényeget.
Há' most hova könyörögjek az információmorzsákért. A múltkor kértem, hogy írj valami biztatót nekem mert szükségem lett volna rá, azt írtad amit írtál...gondoltam most majd ha már itt vagy akkor írsz valamit aminek tudok örülni, de nem vagy irkálós kedvedbe, nem akarlak baszogatni ezzel.
Miért? Nem?XD 1karbisor van rajta ami 4db-ból áll... abból egy JÓ volt, remélem még az, 3fos, ha nem tudok sehonnan infót keríteni akkor mit kellett volna tennem? saccra csak nem csinálhatom,mert akkor biztos marad szar... mivel semmi nincs róla, kénytelen voltam ahhoz tartani... nem?
jobb ötletem nem volt...semmi információm... na m1, majd kiderül,ha nem lesz jó úgy is szedem szét már úgy vagyok,hogy 10perc alatt lenn a tank,és karbi nah de megyek,reggel kelés. jó éjt!
De mindegy, a te dolgod.
Ma írtam valamit de az meg úgy látom neked kevés, pedig tökéletesen összefoglalja a lényeget.
tűk egyformák, reszeléseket nem látok sehol, nincs semmi eltömődve, tömítések jók, átjárható, mozog minden, zár minden...
Értem, te az a kísérletezős típus vagy.