Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van víz a Dunában, hogy ne porozzanak a hajók.
Ne okoskodjál, okoska.
A Duna vízből van( H2O )és még ki tudja mikből! A folyómeder az van sóderből hordalékkőből.
Sóder az itt van dögivel, hiszen a Duna abból van. Ez a trapéz alu vagy műanyag? vagy horgany...
és a trapéznál vehetsz olyant ami végig éri a garázst és csak széltiben kell toldanod
árakrol körül kell nézni mert nálunk és arra felé ég és föld a különbség pl. szentedrén dolgoztunk 1m3f.soder2700ft nálunk 5000 ft meg ilyesmi északi partrol nem is beszélek
Helló! A pala örökös mint a szegénység most is forgalomban van 250-es 1,50-es és1,25-ös méretekben csak hátránya pár év és elkezd mohásodni sajnos és ilyenkor már sajnos elégé csunya ha le sterimozod akkor is pár évente ujra kell .Aztán árban drága m2 1700 től felfelé-Ennyiből már inkább trapézlemezt tennék mert az is kb eben az árban van attol füg milyen színben és milyen mickoru festékrétegel veszed és sokal szebb és esztétikusabb Ja és könnyebb
Szevasz Pestám! Szeretnék szakmai szaktanácsadást kérni. Építenék egy garázst nagy értékű gépjárművemnek, és a tetejére hullámpalát gondoltam. Szerinted? Gyártják még azt? Gondolom azbesztmentesen. Vagy valami más helyette?
na hát akkor te meg tudod nézni milyen ké belé én hiába keresgéltem nem találtam
Jó tanulást.
mizu? nemsokára mehetek suliba
Ha esetleg valakinek nem ízlik,és hevesen küldi vissza a poti készítette menüt nem árt ha van egy golyóálló táskája védekezni!Ki tudja miből készül az a húspogácsa!
tetszik a tanktáska
az esőcsizma menő!
olvass vissza csajszi. beszkenneltem a lidl újságot, alul vannak a képek...

ábrus: merazjó
micsoda?
Minek neked marhabőr kevlár tanktáska?
Mit mondtok a tanktáskára meg a kesztyűre? Érdemes lehet. Marhabőr - kevlár, legalábbis azt írják.
én ilyenkor kapom...6.-a körül. na mondjuk abból a kesztyű talán kijön
Jó, az a rizsa része mert máskor is ennyi.
Igen,és most akciósan 26.75 helyett 4.95 dollárért lehet regisztrálni! . .
A kalapra én is ránézek.
Protektor nem kell, nem akarok elesni
Ezt nem értem.Fizetős regisztrálós oldal.
Igen,de ki kap ilyenkor fizetést,mert én nem!