Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálam van helye neki ha gondolod ,
na én is jól meg aszontam 1 est a kettest akartam irni
Kit tisztelhetünk személyedben ?
Üdv mindenkinek!
Itt a tegnapi küldeményem.
a titka gyula ,hogy hosszúra tervezték az egyest nekem is mikor 5 ös váltom volt még ez volt a baja vagyis még csak kezdte kidobni néha azért cseréltem
Én 1000 vettem az újrakezdéshez hát fosatós. De az a 30le különbség ha okosan nyomod akkor nem nagyon vészes. Jönnek majd a 600ast vegyél meg nem ajánlják a nagyot. Ha tényleg magázódsz először akkor nem lehet baj.
Az igazság az az ,hogy mikor ezek a vasak kigurultak abban az időben akkor nem volt R1 meg ZX10-12 stb Akkor ezek voltak a sport kategoria elitjei mint ma a mostaniak. Akkor ezeknek huzzták a szarvát mint a mostani gépeknek pálya ezerrel meg minden és hát persze ,hogy elkopnak bennük. Sok 8-10 éves R1 meg gsx-r, kawa de még multkor2005 ös cbrt is láttam ilyen meg főtengö problémákal .Szóval ezt sokan elfelejtik .Mikor már ezek hozzánk kerülnek addigra miken mentek ezek már kersztül édes istenem jobb ha nem tudjuk
Pedig sajna kedves Ábrus ez hibája volt a Yamahának,és nemcsak az Fzr-nél!
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznaltmotorteszt_yamaha
_fj_1100_1200
Sziasztok. Most szeretnék vásárolni egy vasat. Két kiszemeltem van. Egy 89-es fzr 600-as és egy 91-es fzr 1000-res. Ti melyiket ajánlanátok. Régen sokat motoroztam, de még 250-es szoci motoron. Azóta sajnos hanyagoltam. Most újra elkezdeném.
Pontosan
Istenem nem tudom hogy hányadszor írom már le de felejtsétek már el ezt a baromságot hogy az FZR-nek elkopik a kettes fogaskereke és ez típushiba. (főleg az ezresnek)
Ha állat módon használják akkor kivétel nélkül elkopik bármelyik erősebb motoré, tökmindegy hogy FZR vagy GSXR stb. Ha meg nem gyilkolják akkor sokáig bírja bármelyiké.
Mentem délutánra.
Biztos Ádám megint meghülyített 1 mazsihiszest a szórólapjával "5% kedvezmény a limóból csak nyomj 1 et a mazsihiszre" salom testvérem.
Akkor valaki gyorsan még nyomott egyet a Majestynek.
Ja és a túltöltésről nem is beszélve,ha van egy csöpp eszem és viszek multimétert,azonnal láttam volna a fesszabályzó hibát!
Mert pl. a szelephézag hiba nálam már a vételkor fennállt,de csak most sikerült kijavítani,a hátsó felfüggesztés is nyikorgott,azt mondta a srác,csak meg kell olajozni,aztán komplett csapágycsere volt,a villanyaknál is.Szóval sok minden lehet még,amivel számolni kell,de csak később jön elő.
egál lett
Szeretlek Gyula a legjobb hír ma
De akkor miért írod . . . .
Ja és első próbánál azért sok minden kiderülhet a futóműt fékeket nézd át a lengőkarnak ne legyen holtjátéka jobbra balra fel le ha nincs rajta oldal idom néz meg nem e csöpög valahol az olaj. a telószárakon a króm sérült e. Kuplungcsúszás, szelephangok, kuplung kopogás, generátor lánc laza akkor kopogó hangot ad a generátor felől. Nekem ennyi jutott eszembe.
Azért írtam hogy azok később derülnek ki!
A válaszod második része az már a blokk belsőség már csak akkor derül ki ha megvette szóval az szerintem felesleges hsz.
Ádám védelmében ő válaszolt
Jól elvitáztok,de senki nem válaszolt.első próbánál sok nem derül ki,blokk ne zörögjön,fékek fogjanak(valamennyire)kormány ne akadjon,teleszkópok rugózzanak,ja és hátsó felfüggesztés ne nyikorogjon.1000-nél a kettes fokozat szokott elkopni,de 600-é bírja.Aztán a kompresszió,szelephézag,töltés,karbi beállítások majd később derülnek ki,ahhoz mérni kell,illetve bontani a gépet.Ja és friss műszakival ha lehet,így lesz időd a hibák kijavítására.