Megjöttünk a Lidl-ből. Hát a motoros motyók közül a zárt sisak klafa,kesztyű sztem nem okés,a tanktáska meg nagyon magas,esőruhát nem láttam kibontva.
Vettünk vörösbort,meg mazsolát,és hozzá mogyorót! 1X élünk!
Na kész a karburátsorom minden átnézvel, kipucolval ,beállitval , és kb 5 perce kész lettem a szinkronal is most kihül azt még ma éjel megyek rakom összébb
nemtudom milyen volt rajta, de ugyan olyan rol van.Végülis leáll a szivattyú csak lassan "kattan".lehet hogy nyomáskapcsolós.nem melegszik,hogy leégne.
Nem értem kérdésed kedves opti,olyat vettél,amilyen kell a motorhoz?Mert az én pumpám nyomáskapcsolós,ha lezárnak a tűszelepek,leáll a pumpa is.Ha direkt pumpát sikerült venned,annak kell egy visszafolyó cső is a tankba,mert az állandóan pumpál,és így tud visszafolyni a felesleg.Ilyen volt a Gilerámon,két cső ment a karbira!
Sziasztok.Ma megérkezett az elektromos ACpumpa!
Valaki megtudja mondani hogy a pumpa közvetlenül a karbiba dolgozik
vagy van 1 nyomástartó ami a felesleget visszaengedi a tankba?A TANKON 3 CSATLAKOZÁS VAN ,2 le volt vakolva 1 direktre kötve.1 max, 1 tartalék és még 1? csap nincs bekötve!direktben felraktam de lefogja a nyomás,erőlködik.félek leég.valami rajz?
Vettünk vörösbort,meg mazsolát,és hozzá mogyorót! 1X élünk!
Lehet jövőhét végén érte is megyek.
Mivel olcsón jött, még kis haszon is volt rajta.
Jaszihoz enyhén messze.
d_le_egyutt_a_csalad-4559804
Jó a szöveg
Valaki megtudja mondani hogy a pumpa közvetlenül a karbiba dolgozik
vagy van 1 nyomástartó ami a felesleget visszaengedi a tankba?A TANKON 3 CSATLAKOZÁS VAN ,2 le volt vakolva 1 direktre kötve.1 max, 1 tartalék és még 1?