Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy, nem hiszem hogy elmennék érte Szegedre.
De én is nézegettem a kocsik árait, és ha azt veszem hogy öccáztól 2000-es wagonrrrrt lehet venni akkor azért elgondolkodok.
amugy ahogy most vegigneztem a hyundaiokat,nincs is annyira elszallva az ara.egyik se olyan magas felszereltsegu,mint az enyem.konkretan egyikbe sincs abs, elektromos tukor,es meg elektromos ablak se.na meg 2 garnitura kerek.lehet feljebb is viszem az arat
én is ezt szoktam mondani
nem mindenaron elado.ha nem viszik el,marad.

hallgattam ratok, javitottam a leirast,az egesz beltereset kidobtam,a kepen ugyis latszik.
nem szol be:)
Azt látom mennyit kérsz érte, de mennyiért akarod eladni?
oszinten szolva en a fiatal kezdo autot kereso egyedeket celoztam meg.ezert is emeltem ki,h nincs meg egy ilyen auto.az accentnek rendkivul unalmas a beltere,fel kellett dobni.abban bizok,h ezt vki ertekelni fogja,mivel kb 50-nel dragabban adom,mint hasonszoru tarsai.
Jól áll a női kabát...
sztem amelyik tetszik,,olcsobb,es jobb allapotban van.meg amin tobb muszaki van.
tippem szerint nem 20 eves vagy,tudsz esszel menni.ha tevedek,akkor 600-as
gondolom nem 5000Ft
Igaza van Lacinak, a belsejét ne erőltesd, ha valaki rajta van a accenteken az tudja hogy egyedi, aki nem az meg azt hiszi hogy ilyen. Ha meg erőlteted az egyedi belső alakításokat a Zemberek hajlamosak azt hinni, hogy ez meg diszkós verda volt fiatal tulajjal, biztos kitaposta a szemét is. Néha a kevesebb több.... De ez saját vélemény
szögletes
Sztem nem kéne ennyire hangsúlyozni az átalakításokat (festés, müszifal)
Ezt családi autónak vennék, lehet, a gyári állapot többet nyomna, és ha nem hangsúlyozod, hogy Te festetted szürkére, azt hiszik, ilyen.
nyami kerek
jut eszembe,johet a velemeny,h mit javitsak a hirdetesen, h minel nagyobb legyen az eselye az eladasnak
no megtortent,aminek meg kellett tortennie
http://www.hasznaltauto.hu/auto/hyundai/accent/hyundai_accen
t_gls_top_gls_1.5i-4567582
tudok, hosuba garázs
Hosuba garázs
dunaharaszti szervízbe ismerem a vezetőt, én oda vittem
Ja, ha 65-ös vagy, akkor hajrá legalább nem én leszek itt a legöregebb
Mintha csak magamat látnám Szintén ETZ250, majd kis szünet (20 év) aztán FZR1000. Annak idején ez tetszett, és ez volt az álom.
Most van.

Ha meg akarsz halni, tökmind1, 400-ast vagy 1000-rest veszel, nem attól függ. Akkor legyen 1000
itt az a lényeg ha minket kérdezel akkor 1000 pártiak leszünk ha a 60o -as gazdi jön akkor az 600 párti De mivel amit leirtál nem tartozol a 20 évesek köréhez szerintem te megbirkozol egy ezredessel is
Még nem jártam itt, nem is tartozok motoros klub hoz. Annak idején a 80-as években egy ETZ-vel és egy P-21-el nyomtam, akkor az volt a menő. Aztán család, gyerekek, így leálltam. Mostmár pénzem is meg időm is van rá, csak túl nagy a választék.
Na én elhúztam haza,majd este még benézek.
Jó,én elhiszem,csak nem egy cikkben olvastam,végülis engem nem érint!