Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semekkora mi tudjuk őt hová kell sorolni.
Úgyis szar az a mazsihiszti majd mikor a szerelőnél lesz majd rájön.
Pupu,lehet hogy nem volt jó ötlet ez a párbaj,még a végén az a szecskavágó fog nyerni.Mekkora arca lesz akkor Adamnak!
Na,beregisztráltam,pedig nem volt szándékom,de most már javult az arány!
Már régóta nem alszok nem az első dolog a gép előtt ülni.
Utolsó nap
Mit ér vele nem akar senki elmenni vele motorozni .
Ma menne össze vissza de eddig nincs találat.
Jó reggelt,most megelőztél,már nem alszol!
Jó reggelt.
Még a végén a hátrányos helyzetű kisebbség nyer! . .
ezzel addig nincs is gond, amíg nem mondjuk egy fullos henger kell bele...mer' akkó' má ki se tudok belőle szállni...na cakát
nem akarlak elszómoritani de hiába lesz jó most azért sajnos mivel ezek ilyen öregecskék szinte minden évben van valami amit cserélni kell .Valamit cserélsz akkor valami mást adja be a kulcsot De ez bennük a jó igy lehet velük foglalkozni
ja meg aztán mosmá' kérünk képet!
én már nem is emlékszem az enyémmel milyen menni, milyen amikor nincs baja, milyen amikor csak élvezed a vezetést és nem azon vagy, hogy mikor kell megint költeni rá...
holnap én is nagy mosást csinálok rajta hogy nagyon szíííp legyen
nemtom...egyik nap azt mondta, már csak vizsgára várunk.
daytona...hát nem rossz, de nem fogott meg megvárom amíg lesz megint egy olyan bering fehér, az GECIJÓ volt, és csak 5 pénz....
tököm tudja kb éjfél körül
Ábrussal mivan rég járt erre Talán elment külföldre turázni a 250-esével
ja igen, csak épp dógoztam, mikó linkeltél?
csak 12-vel idősebb nálam, és jelen esetben az "ecsém" nem egy fiatalabb fiú testvér-re értendő!
Én? Ha a gép bírja én addig megyek amíg van pénz benyára.
tegnap éjel linkeltem ide neked keszetyűt cukika
Jó éjszakát.
ez nagyon jó puncika "kérdezzé ám' ecsém, ugyanolyan gépünk van " te kb vagy 10 ével idösebb nem ? ,
ja, de én már vén puhány vagyok. Neked bírni kéne.
Hallod, há te mondtad, hogy ha már egész nap pályázunk akkor legalább odáig ne motorral menjünk, nem? puncusmuncus