Én most vettem új aksit meg savat.
A felső csíkig töltsd fel mindegyik cellát. Utána hagyd pihenni kb fél 3/4 órát kupakok nélkül és utána tölts még rá a felső csíkig ami kipárolgott pótolva. Nem kell felrakni töltőre.
Csak annyi,hogy előre bekevert savval felöntöm és kész? vagy csapjam rá még a töltőre? Ezekhez kicsit se értek.... egyenlőre még várom,hogy visszaigazolják a regisztrációm...de még mindig semmi jah, meg fogom és visszarakom a gyári légszűrőházat. valószínű ez is közrejátszik,hogy szar a gyertyakép, keverékcsavarokat elbalfaszkodni stb.... biztos ami biztos,visszaszenvedem.
Sziasztok!
Tanácsra volna szükségem.
Az első és hátsó kerékcsapágyakat szeretném eltávolítani,de nem megy.A távtartót nem tudom és valszínű nem is lehet odébbmozdítani,hogy legyen egy kis perem,amit belülről kifelé megütnék,hogy a csapágy kijöjjön.Illetve van egy pici,de hiába csapkodom,nagyon kapaszkodik..(nem kell,hogy ép maradjanak a csapágyak)
4 évesen:A sör nem létezik.
8 évesen: A sört apa issza.
12 évesen: A sör keserű.
14évesen: A sör egész jó.
16évesen: "Kurva jó ez a sör".
18 évesen: "...Hozzá még sört".
22 évesen: " Bazdmeg igyunk még sört"
35évesen: Mielőtt döntenénk, igyunk meg egy sört.
55évesen: Bárcsak lenne itthon.... sör.... .
75 évesen: Remélem ittam elég SÖR....T
Mindenből a legjobbat tettem bele (amit találtam). És akkor lesz igazán fasza ha visszakerül rá a gyári légszűrő. (mert így még csak nagyjából lettek beállítva a karburátorok)
Ilyen hangja van a régi dobomnak rendszerestül. asszem 60as cső megy végig. am valaki rendelt már az IMET-től? Amit ábrus linkelt. most akarom az akksit megrendelni. kb. hány nap még kijön? Bár lehet mindegy, mert szar idő van...
A felső csíkig töltsd fel mindegyik cellát. Utána hagyd pihenni kb fél 3/4 órát kupakok nélkül és utána tölts még rá a felső csíkig ami kipárolgott pótolva. Nem kell felrakni töltőre.
Tanácsra volna szükségem.
Az első és hátsó kerékcsapágyakat szeretném eltávolítani,de nem megy.A távtartót nem tudom és valszínű nem is lehet odébbmozdítani,hogy legyen egy kis perem,amit belülről kifelé megütnék,hogy a csapágy kijöjjön.Illetve van egy pici,de hiába csapkodom,nagyon kapaszkodik..(nem kell,hogy ép maradjanak a csapágyak)
8 évesen: A sört apa issza.
12 évesen: A sör keserű.
14évesen: A sör egész jó.
16évesen: "Kurva jó ez a sör".
18 évesen: "...Hozzá még sört".
22 évesen: " Bazdmeg igyunk még sört"
35évesen: Mielőtt döntenénk, igyunk meg egy sört.
55évesen: Bárcsak lenne itthon.... sör.... .
75 évesen: Remélem ittam elég SÖR....T
link
Pár nap alatt meglessz