Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok sikert hozzá! Biztos szép hangja lesz a gépnek!
Szép helyeken mentünk,bár mi busszal égettünk le. Van sok szép látnivaló,de rengetegen lesznek.
azt a 100 pacit el is felejtheted! alapban gyárilag 92 és azért a kilométerek koptatják.
Thx! Már raknám....ha itt lenne a tömítéskészlet... ja, meg a vezérműlánc...
Ha úgy alakul, én is meglátogatom.
Nem apróztad el! Szép tiszta lett. És mikor rakod össze?
minden kapható hozzá, viszonylag emberi áron. . .
Balesetmentest hozzá !
No comment!
Én már jártam ott! Katowicétől egy 50km kb. Egyszer vittem busszal csoportot június környékén,vallási körmenetre. Asszem egy katolikus zarándokhely.
Sziasztok. Motorvasarlas elott allok es kaptam egy Yamaha FZR R600-ast, 1994-es, 43000km, Akrapovic dob, 100 paci . Nemtudok sokat errol a tipusrol. Erdekelne, h mennyire jok es, hogy alkatresz konnyen kaphato-e Koszi elore is
Még 1 ilyen és meghalok a ketyegőm majdnem megállt a sokktól.
de igen
Nekem van olyasmi mint a givi doboz. zsír új, kulccsal. kivéve a tartó konzol nincs meg. jah,és ingyen voooot
Szombat munkanap nem?
Mennyiiiiiiiiiiii?
ld. "Motoros zarándoklat Częstochowába"
Sziasztok!
Ha esetleg vki +gondolná magát------- link
Olcsó oldal dobozt valaki?
Krauser
hát az lehet akkor hétfő is.
yeeaahh meg van rendelve. 1-2nap ...azt írják
nah most regeltem fateréval... érdekes neki megjött 1perc múlva a megerősítő email... úgy hogy most rendelem is a cuccot
aha értem
be kellett reggelnem,hogy rendelni tudjak. ezt meg is tettem, de kell várnom a megerősítési emailre... és az még mindig nem jött. addig le se tudom adni a rendelést... pedig szerettem volna ha hétvégére megjön...talán esőmentes hétvége lenne...
emilio estevez