Ez így van! Elismerem, hülye voltam, nem értettem a sor4hez kicsit se... ellenben most, tudom mi mi fán terem, láttam belülről,tudom hogy áll össze... A másik szerencse meg az ,hogy imádok barkácsolni
Hát ez a jobbik eset, hogy most már kezd tökéletes lenni, ennek őszintén örülök. Tanulópénznek kicsit nagy volt, de mint tanult barátom mondta: Nagyot bukni tudni kell.
Szabványos izzónak kell lennie... bár belpiacosfaxtuggya
Az izzóra rá kell legyen írva a típusa.
Hogy mivel? egy kis kézi multiméterrel, csak van valakinek a haveri körödben, ezeöccázé már lehet venni somogyiban. Nagyon hasznos tud lenni.
sejtettem... hát konkrétan egy szart adott az SR-ért... pedig aztán az sr patika volt minden honnan... mindegy már, tanuló pénz megvolt,csak az a baj sokszorosan... most meg már mindegy...ez van, másik blokk meg vázon,csatik, minden apróság cserélve...és most jó...csak hangolgatni kell
Csakhogy az enyémbe annyira speckó izzók vannak, hogy nem láttam még ilyet, pedig kerestem is sokat. 3 lábú, de amit kapni lehet 3 lábú az nem megy bele mert vagy túl kicsi vagy túl nagy lábú (már nemtom melyik..)
Az izzóra rá kell legyen írva a típusa.
Hogy mivel? egy kis kézi multiméterrel, csak van valakinek a haveri körödben, ezeöccázé már lehet venni somogyiban. Nagyon hasznos tud lenni.
mlas, hol és mivel kéne rámérnem?